Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: Şoc pentru Sebiş, doar remiză pentru Cermei

C4: Şoc pentru Sebiş, doar remiză pentru Cermei
Comentează 0

UTA II a rămas singura reprezentantă a Aradului în C4 cu succes în această rundă. Sebişul a cedat la Reşiţa, iar Cemriu nu a putut învinge Galda.

Școlar Reșița – Național Sebiș 3-1

Naţionalul şi-a dat cu stângul în dreptul la primul examen oficial al anului. Trupa lui Călin Cojocaru s-a împiedicat rău de tot la Reşiţa, eşec ce relasează campionatul. După doar 7 minute gazdele au deschis scorul, prin Himcinschi. Mihuţa iroseşte 2 şanse bune, dar la pauză e 1-1: minutul 43 gol Săulescu! Basic înscrie imediat după reluare dar se dă fault în atac. Mihuţa se mai joacă o dată cu ocaziile, iar Reşiţa loveşte în minutul 69, reuşită a aceluiaşi Himcinschi. Şoc resimţit din plin se sebişeni, care mai încasează un gol, în minutul 79, de la Poiană. Eşec dur al bancarilor, după un joc în care au suferit, şi promovarea se joacă.

Sebiș: Fișteag – Ronsenblum (Pirtea), Basic, Stupu, Siminic – Suciu (Susan), Fuchs – Săulescu, Mihuța (Cocină), Iuga – Velici.
........................................

Lunca Teuz Cermei – Industria Galda: 0-0

Cermeiul suferă în debut de retur. După eşecul din prima rundă a urmat o remiză albă cu surprinzătoare ocupantă a locului 2 în C4. Oaspeţii au fost mai prezenţi în prima repriză, Nistor fiind singurul jucător al Glorieie care a pus în pericol poarta adversă. Din păcate nici în mitanul secund Cermeiul nu s-a regăsit, tot oaspeţii  fiind mai periculoşi. Final alb, cu o evoluţie palidă a elevilor lui Mircea Aslău.

Cermei: Rusu – Vereș, Petrache, Cotoc, Suslak – Șiclovan, Nistor – Coșa, Diarra (Gurban), Aldan – Bulza (Sulea)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite