Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: Sebişul şi-a mai spălat din păcate; punct extern pentru Lipova

C4: Sebişul şi-a mai spălat din păcate; punct extern pentru Lipova
Comentează 0

Cetate Deva – Șoimii Lipova 1-1

Şomii au acaparat un punct în fiefful unei echipe incomde, dar la fel de bine puteau câştiga, dacă în prleungiri Filimon nu rata un penalty pentru Lipova! Până acolo, o primă repriză controlată de gazde, dar cu gol pentru şoimi, în minutul 43 marcat de Trabalka. Acelaşi jucător a fost cel mai periculos om al oaspeţilor şi în repriza secundă, trecând de două ori pe lângă majorarea scorului. În minutul 74 gazdele aveau să egaleze după autogolul lui Calvin. Şi, aşa cum spuneam, în minutul 93 Piţ e faultat în careul gazdelor, dar Filimon trage teefonat, meciul încheindu-se cu o reiză frustrantă pentru Lipova.

„E păcat că am ratat acel penalty, că nu am fructificat ocaziile din startul partidei, dar e bun și un egal în deplasare, suntem în grafic. Nu consider că rezultatul e echitabil, trebuia să câștigăm, dar nu o să facem un capăt de țară că nu am reușit acest lucru. Sunt parțial mulțumit de acest început de sezon, cred că meritam mai multe puncte, dar suntem o echipă în formare. Avem și juniori de 2000, vrem să creștem pentru a avea un lot cât mai competitiv în sezonul viitor”, spune pentru sportarad.ro, Flavius Sabău, antrenorul celor de la Lipova.

Lipova: Iliescu – Kocsis, Calvin, Bercu, Stoin – Piț, Copil (Vasile), S. Popa (Vasiu), Deta (Jichici) – Filimon, Trabalka (Vasnic)
.....................................................................

Național Sebiș – ACS Ghiroda 2-0

Meci deloc simplu pentru Sebiş, cu un adversar care a avut şansele lui, şi chiar unele destul de bune. Primul gol a venit după o jumătate de oră de joc, marcator Săulescu. Evoluţie confuză a ambelor formaţii în partea secundă, monotonie ruptă de reuşita lui Enciu, din minutul 70. Final de meci cu portarul gazdelor Poiană în prim-plan, şi cu 3 puncte necesare ca aerul pentru bancari.

„Băieții au dovedit caracter, după înfrângerea rușinoasă de la Craiova, am stat de vorbă cu ei și am pus lucrurile la punct și toți au înțeles situația. Au dus la bun sfârșit tot ce am pregătit în această săptămână. Adversarul a fost redutabil, ne-a pus la înceracare, dar am câștigat și nu am luat gol, lucru pe care ni l-am dorit foarte mult. Nu a fost ușor, fiindcă e presiune asupra jucătorilor, eu le cer mereu să scoată maxim. Se și vede în joc un pic de nervozitate din partea lor, atunci când nu le iese totul. Încet încet, ne punem pe făgașul normal și vor veni și rezultatele. Toată lumea, absolut toată lumea la Sebiș, vrea rezultate și este o presiune pe noi, dar cerem puțină de răbdare”, a cometat Alin Chița antrenorul Sebişului. 

Sebiș: Poiană – Poștoarcă, Pintea, Dumitrache, Siminic – Ruță (S. Vereş) – Săulescu (Pâslaru), Petculescu, E. Dică, Cl. Vereș (Voinescu) – Ionică (Enciu)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite