Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: Sebiş - PA-PA promovare, Cermeiul se salvează, UTA II - victorie de moral

C4: Sebiş - PA-PA promovare, Cermeiul se salvează, UTA II - victorie de moral
Comentează 1

Runda de azi din C4 a fost cu bune pentru UTA II, cu ceva relativ dar salvare pentru Cermei şi cu dezastru pentru Sebiş.
...................................

Național Sebiș – Performanța Ighiu 0-2

Un meci după care Naţionalul mai pune în palmares un sezon ratat. Şi când te gândeai că la începutul anului bancarii păreau de neoprit. Un joc în care ambele formaţii au avut şansele lor, dar oaspeţii au fost mai decişi, şi au aplicat perfect o lecţia învăţată. 40 de minute echilibrate, după care Iclăzand deschide scorul. Pirtea a fost omul negru pentru Sebiş, irosind 3 şanse bune în prima repriză. Săulescu iroseşte o ocazie imensă în debut de repriză secundă, unul din fundaşul oaspeţilor respingând de pe linia porţii! Apoi Stupu şi Basi trec şi ei pe lângă egalare, iar oaspeţii au gol anulat pe motiv de offside. În minutul 88 totul se termină, oaspeţii închizând tabela prin Oară. Visul promovării se năruie din nou pentru Naţional, după un joc în care trupa lui Cojocaru a avut şansele ei.

Sebiș: Munteanu – Rosenblum, Bîrsănel, Basic, Stupu – Suciu (Tulcan), Avramescu – Susan (Mihuţa), Kilin (Iuga), Pirtea (Cocină) – Săulescu. 
..............................................................

Millenium Giarmata – Lunca Teuz Cermei 1-1

Un punct chinuit, dar imens pentru Cermei, venit la ultima fază a unui meci vital pentru ambele echipe. Echilibrul primei părţi avea să fie rupt în minutul 36, gazdele deschizând scorul prin Anagor. În repriza secundă Cermeiul a forţat mai mult, dar a dominat fără vreo ocazie importantă.  Însă şi gazdele s-au mulţumit cu puţin. Şi, când poate prea puţini se mai aşteptau, în minutul 91 Brânduşe e împins în careu, se acordă penalty, iar Sulea aduce punctul de aur, Cermeiul păstrându-şi locul în C4 cu o etapă înainte de final

Cermei: Rusu – Petrache, Gurban, Cotoc, Suslak – Șiclovan (Vereş), N. Varga, Ianc, Aldan (Coşa) – Diarra (V. Brânduşe) – Sulea. 
..................................................

Mama Mia Becicherecu Mic – UTA II  0-2

Satelitul UTA-ei lipsită de mulţi titulari plecaţi la semifinala Elite, părăseşte ultimul loc din C4, după victoria de la Becicherec. În minutul 10 Covaci a deschis scorul cu o lovitură de cap. După 30 de minute meciul este rezolvat, Vlad înscriind din pasa lui Prună. Repriza a doua a continuat în nota de dominare a arădenilor, dar nimic notabil nu s-a mai întâmplat, şi 3 puncte de moral pentru tinerii UTA-ei.

UTA II: Barna – Zdrențan, Savin, Coadă, Curta (Laza) – Dobrean (Vasiu), A. Bodri (Dan) – Ghergar, Prună, Vlad – Covaci.


Scrie un comentariu

trimite