Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: Puncte împărţite pentru echipele Aradului

C4: Puncte împărţite pentru echipele Aradului
Comentează 0

Echipele Aradului în C4    au pus câte un punct la zestrea acumulată până acum. Doar că unele s-au anulat în derby, a se vedea Sebiş vs. UTA II, n timp ce Cermeiul a smuls remiza pe Bega.
........................................................................................
Naţional Sebiş - UTA II 1-1

Naţionalul şchioapătă rău de tot. După eşecul de la Reşiţa, azi a venit rândul junilor UTA-ei să pună piedică trupei lui Cojocaru. Siminic şi Mihuţa au semnat ocaziile gazdelor în prima repriză, alb-roşii răspunzând prin Vlad, Stahl sau Toma. În minutul 64 se deschide scorul: ostin a centrat puternic de pe dreapta, iar Stahl a trimis la colțul lung, din prima, de la 10 metri lateral dreapta, 0-1! Gazdele pun presiune, şi în minutul 73 primesc penalty, la intervenţia lui Wild asupra lui Susan. Execută Velici care trimite în bară! Pirtea şi Toma irosesc douăă şanse bune pentru gazde, care totuşi egalează în minutul 87: la o acțiune prelungită de atac, Velici reia din cădere în plasă, din 8 metri, cu doi fundași utiști căzuți și ei în careu în înrcercarea de a degaja balonul, 1-1. Final cu o rmeiză bună pentru UTA, şi dezastruoasă pentru Sebiş-

Sebiș: Munteanu – Ronsenblum (Susan), Suciu (Cocină), Basic, Siminic – Fuchs (Pirtea), Kilin (Stupu) – Săulescu, Mihuța, A. Iuga – Velici.
UTA II: Barna – D. Lazăr, R. Iuga, Wild, Dinculescu – Dan, Dobrean (Coadă) – Costin (Ghergar), Toma, Vlad – Stahl (Covaci)
.......................................................................................

Poli II - Gloria Lunca Teuz Cermei 1-1

Trupa arădeană a adunat al doilea punct din retur, de data aceasta în faţa unei formaţii ce părea de răpus în calculele făcute în săptămâna premergătoare disputei. O primă repriză în care ambele formaţii au prestat un joc încălcit, cu un plus pentru gazde la golul din minutul 40, marcat de Mailat. La 6 minute de la reluare Bulza e lovit de Sturz în careu și arbitrul dă penalty pentru Cermei. A executat tare, pe mijlocul porții, Nistor și e 1-1. În minutul 58 şi timişorenii au parte de un penalty, însă Rusu a fost la post. Final încâlcit, cu un punct muncit şi meritat de Cermei.

Cermei: Rusu – Vereș, Petrache, Cotoc, Suslak – Șiclovan, Nistor – Coșa, Diarra (V. Brânduşe), Aldan – D. Bulza (Gurban)


Scrie un comentariu

trimite