Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4, etapa 23: Sebişul caută fotoliul, Cermeiul prima victorie, iar UTA II reabilitarea

C4, etapa 23: Sebişul caută fotoliul, Cermeiul prima victorie, iar UTA II reabilitarea
Comentează 0

Naţional Sebiş – ACS Poli II Timişoara

Cu 5 etape rămase de disputat din acest sezon al C4 Naţional Sebiş a cedat din nou fotoliul de lider. Eşecul cu Galda nu poate fi bine difgerat, da poate fi făcut uitat mâine, când echipa lui Călin Cojocarul întâlneşte o echipă accesibilă, satelitul prim-divizionarei ACS Poli Timişoara.

„Am amintiri plăcute de la meciul din toamnă, dar vineri va fi un alt meci. Poli II are jucători tineri, ambițioși, care beneficiează de condiții excelente de pregătire, cu scopul de a se conta pe ei cândva în Liga 1. Însă, noi vrem și trebuie să câștigăm, am pierdut deja multe puncte în această primăvară. Nu ne mai permitem pași greșiți, dacă vrem să ajungem în Liga 2-a”, susține tânărul fundaș sârb Igor Basic, marcator la victoria Sebişului din tur.

..................................................................................

Metalul Reşiţa – Gloria Lunca Teuz Cermei

La 3 puncte de lider reşiţenii nu concep decât succesul în faţa unui adversar în suferinţă. Cermeiul nu a bătut pe nimeni în 2017, şi şi-a schimbat şi antrenorul. În locul lui Aslău au venit Radu Anca şi Roland Nagy, în încercarea de a redresa corabia celor de la Cermei.

 

„Performanțele realizate de Mircea Aslău și băieții, condițiile oferite de conducere, trebuie să fie continuate și realizat obiectivul propus, de a rămâne în liga a treia să fie realizat. Minuni nu se pot face, ele s-au făcut deja odată cu promovarea, ci dorim ca jucătorii să redescopere plăcerea de a juca, să regăsească gustul victoriilor. Echipa are potențial, vom lucra la încredere și moral, voi vorbi și cu Mircea Aslău și sunt convins că va fi bine, vom termina frumos campionatul”, a spus noul director tehnic al Gloriei, Roland Nagy.

....................................................................................

UTA II – Cetate Deva

Tinerii fotbalişti ai UTA-ei trimişi să joace în liga a 3-a s-au descurcat bine în debut de retur. După care rezultatele nefaste au curs unul după altul. În week-end arădenii dau piept cu o formaţie de primă parte a ierarhiei, cu destule puncte câte să îi permită să se uite de sus în clasament.

„O formație ca Deva nu mai are nevoie de prezentare, sau reclama mea, are clar avantajul experienței, dar iarăși fac apel la memorie. Nimeni nu ne-a dat nicio șansă nici la Sebiș și am scos un 1-1, iar acum două săptămâni, la Reșița, am pierdut greu și, după joc, meritam remiza. Așadar, ne punem speranțe într-un rezultat pozitiv cu o echipă aflată în lupta pentru primele locuri”, spune antrenorul Dan Oprescu.


Scrie un comentariu

trimite