Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4, etapa 21: Duel de foc pentru Sebiş, încercări disperate ale Cermeiului, şi o şansă în plus pentru UTA II

C4, etapa 21: Duel de foc pentru Sebiş, încercări disperate ale Cermeiului, şi o şansă în plus pentru UTA II
Comentează 0

Mai sunt 6 etape până la finalul Ligii a III-a. În C4 Sebişul îşi apără fotoliul pe un teren dificil, Cermeiul suferă şi are un duel crunt, iar UTA II se poate reabilita.

............................................................................

Industria Galda – Naţional Sebiş

Sebişul a revenit pe primul loc în C4 în chiar Săptămâna Mare. Timp de sărbătorit nu prea a fost, pentru că în week-end trupa lui Călin Cojocaru îşi joacă fotoliul pe terenul unei contracandidate. Echipă neînvinsă în 2017, şi aflată la doar 1 punct în urma bancarilor.

„Ne-a crescut moralul cu aceste ultime victorii, derby-ul vine într-un moment bun pentru noi. Mergem la Galda să câștigăm, am făcut deja destui pași greșiți, nu ne mai permitem și alții dacă vrem să promovăm”, spune mijlocaşul d 19 ani al Sebişului, Angelo Iuga.

............................................................................

Gloria Cermei – Ripensia Timişoara

Cermeiul respiră greu în acest retur. Nici o victorie pentru echipa lui Mircea Aslău, şi acum vine Ripensia, trupă care la rândul ei aşteaptă paşii greşiţi ai liderului.

„Trebuie să facem tot posibilul să îndeplinim obiectivul fixat pentru acest an și eu cred și sper că nu vom retrograda. Chiar dacă urmează meciuri foarte grele pentru noi, trebuie să facem puncte, chiar începând cu etapa viitoare, împotriva Ripensiei”, a mai spus mijlocașul ivorian al Cermeiului, Abdoulaye Diarra.

........................................................................

Millenium Giarmata – UTA II

Junii alb-roşii au avut un start de retur bun, după care s-au stins, întâlnind formaţii din partea superioară a clasamentului. Acum însă e rost de moral, câtă vreme satelitul UTA-ei înfruntă o grupare aflată şi ea într-o zonă minată, şi care e la doar 4 puncte în faţa arădenilor.

„Până acum, juniorii care evoluează și în campionatul Elite și-au făcut bine treaba peste tot, inclusiv în Liga 3-a. Ei au cam dus greul, e timpul ca și <> noștri, dacă pot numi așa niște jucători de 20, 21 sau 22 de ani, să arate cu adevărat ceea ce pot. E timpul ca la Giarmata să răspundă pe teren fără alte scuze”, spune Cristian Păcurar, cel care conduce destinele „satelitului” alături de Dan Oprescu, Vasile Sin și Adi Ungur.

 

...................................................................

 

CLASAMENT C4

1 Sebiş 40 p

2 Reşiţa 39

3 Galda 39

4 Ripensia 37

5 Deva 34

6 Lugoj 33

7 Ighiu 28

8 Poli 24

9 Pandurii 23

10 Cermei 21

11 Alba I. 20

12 Giarmata 20

13 Becicherec 17

14 UTA II 16


Scrie un comentariu

trimite