Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: Doar Sebişul de bucură de Florii. La UTA II şi Cermei e rost de analize. DECLARAŢII

C4: Doar Sebişul de bucură de Florii. La UTA II şi Cermei e rost de analize. DECLARAŢII
Comentează 0

O rundă a 19-a în C4 cu bune pentru Sebş, învingătoare la Alba Iulia (scor 1-0), dar şi cu 2 eşecuri ce cântăăresc greu pentru Cermei (0-1 cu Ighiu) şi UTA II (1-4 cu Ripensia). Iată ce s-a declarat din cele 3 tabere la finalul jocurilor:
.................................................................

„Am fost echipa mai matură, ce a știut mereu ce vrea de la acest meci și a și obținut la final. Cele trei puncte sunt importante, ne dau moral și, vorba aia, victoriile aduc victorii. Trebuie să ne concentrăm pe meciul următor, căci nu există adversari buni sau răi. E nevoie de concentrare și implicare maximă la fiecare meci, știm că vom avea de muncit, ca și azi, de altfel, și în fața Becicherecului”, a spus atacantul Sebişului, Gelu Velici, omul care a scos penalty-ul din care echipa s-a a înscris golul victoriei.
................................................................

„Cel puțin în prima repriză, controlată fără dubii de Ripensia, jucătorii noștri au stat prea departe de adversari. Având spații, jucătorii lor au făcut diferența, profitând și de alte greșeli ale noastre. În partea a doua, odată cu schimbările efectuate, am schimbat fața meciului. Atâta timp cât am aliniat o anumită formulă de joc am pus probleme și am adunat și puncte. Și acum am făcut multe schimbări în formula câștigătoare din primele etape, și, peste toate, am dat și peste o echipă foarte bună. Nu degeaba am spus și înainte de meci că îi apreciez evoluția. Trebuie să ne adunăm, să muncim mai mult, să recuperăm unii jucători și să revenim la echilibrul din startul returului”, a spus Dan Oprescu, unul din antrenorii UTA-ei II.
..................................................................

„Păcat de jocul bunicel din prima repriză, ar fi trebuit să înscriem măcar odată și altfel ar fi evoluat lucrurile după pauză. Nu am fost lucizi la finalizare și am plătit scump. Chiar nu-mi explic cum am reușit să luăm gol la un atac trei contra șase, cum s-a strecurat mingea și a a ajuns în poartă. Din păcate, suntem din nou într-o pasă proastă, cum am mai fost, dar vom trece și peste ea. Ăsta-i fotbalul, nu avem timp de lamentări, mai ales că ne așteaptă o serie de meciuri grele, cu Lugoj, Ripensia și Reșița”, a spus Petre Bulza, preşedintele Cermeiului.
..................................................................

CLASAMENT C4
1 Galda 38 p
2 Sebiş 37
3 Şcolar 36
4 Ripensia 34
5 Deva 34
6 Lugoj 30
7 Ighiu 27
8 Poli 24
9 Pandurii 22
10 Cermei 21
11 Alba Iulia 19
12 Giarmata 17
13 Becicherec 17
14 UTA 16

Etapa viitoare (14-15 aprilie): Poli II – Giarmata, Pandurii II – Galda, Naţional Sebiş – Becicherecu Mic, Ighiu – Alba Iulia, Lugoj – Cermei, Ripensia  – Deva, Reşiţa – UTA II.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite