Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: Derby cu orgolii la Sebiş, meci cu speranţe pentru Cermei

C4: Derby cu orgolii la Sebiş, meci cu speranţe pentru Cermei
Comentează 0

Naţional Sebiş - Şoimii Lipova

În urmă cu cîteva zile, la Pâncota, Şoimii Lipova şi Naţional Sebiş s-au înfruntat în Cupa României. Şoimii s-au impus cu 2-1. Acum vine rândul meciului din campionat. Unul care pleacă de o linie de clasament identică a celor 2 formaţii, cu 4 puncte fiecare. La Sebiş însă se înfruntă aversari cu vise diferite: Naţionalul ce vrea promovare, Şoimii ce vor menţinere.

„Abordez toate partidele la victorie, stabilim o strategie împreună cu băieții, nu ne interesează prea mult adversarul. În pregătirea oricărei partide, mă concentrez pe echipa noastră, pe ceea ce creăm noi. Sigur, acum după ce am jucat cu ei, am și câteva idei despre potențialul lor, dar, repet, îmi doresc să punem în practică ceea ce antrenăm săptămână de săptămână, indiferent de adversar”, a spus pentru sportarad.ro, antrenorul Alin Chița, antrenorul Sebişului.

„Evident că după experiența cu Cermeiul, ne-am mai reglat un pic posturile unde folosim juniorii și vom arăta altfel în campionat. În Cupă, la Sebiș ne-a surprins jocul bun făcut de Petculescu în prima repriză, ne-a creat multe probleme coborând după mingi, venind apoi ca al doilea vârf, când pe stânga, când pe dreapta, a creat superioritate la centrul terenului. Nu prea am știut să ne apărăm, dar am rezolvat tactic la pauză acest lucru. O să încercăm să anticipăm toate situațiile de joc în partida de campionat și să aliniem un prim <> cât mai competitiv”, a spus, pentru aceeaşi sursă, antrenorul Lipovei, Flavius Sabău.
.............................................................

Gloria Lunca Teuz Cermei - ACS Ghiroda

Săptămâna trecută Cermeiul a suferit primul eşec stagional. La Craiova trupa lui Radu Anca nu a jucat neapărat rău, dar după 90 de minute a rămas cu aceeaşi zestre acumulată după primele 2 runde, 4 puncte. Acum primeşte vizita celor din Ghiroda, care rund aprecedentă a evitat în ultimul moment eşec cu Lugojul (2-2). "Nu facem un capăt de țară dintr-o înfrângere, doar că sper doar să nu fim prea afectați din punct de vedere al efectivului la următorul meci, cel de acasă, cu Ghiroda”, a spus Radu Anca.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite