Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: Cermeiul dă lovitura; Sebişul - victorie simplă

C4: Cermeiul dă lovitura; Sebişul - victorie simplă
Comentează 0

Runda din acest week-end în C4 a început perfect pentru reprezentantele Aradului. Două dintre ele au smuls victorii importante, în timp ce Lipova joacă în această după amiază, în încercarea a a urca în clasament.
.............................

CSM Lugoj – Gloria LT Cermei 1-2

Cermeiul a făcut un meci inteligent provocând Lugojului primul eşec stagional. După o serie de ocazii de ambele părţi, în minutul 34 lugojenii au deschis scorul prin Bozian din penalty. Au trecut 30 de minute de joc intens, până ce oaspeţii să de alovitura, Cotoc egalând, după o fază lucrată de Suslak şi Varga. Cermeiul nu se retrage şi pune în dificultate o echipă gazd surprinsă de agresivitatea pozitivă a adversarului. Iar cu 2 minute înaint de final  Rogojan l-a angajat pe dreapta pe Sulea care a pătruns în careu, a driblat scurt a marcat cu un șut cu stângul din unghi ce s-a dus în plasa laterală de la colțul lung: 1-2. Victorie imens pentru Cermei care leagă 3 succese la rând. 


Cermei: Bodea – Rogojan, Cotoc, Gligor, Nistor – Mager (Bubuş), N. Varga, Ianc, Suslak (Diarra) – Buia (Aldan), Sulea (Brânduşe).
...................................................

Becicherecu Mic – Național Sebiș 0–4

Succes logic şi concludent al Sebişului, pe tărâm timişan, trupa lui Cojocaru dând semne de revenire, după un start ezitant de sezon. Săulescu deschide scorul din penalty în minutul 13, pentru ca, după pauz, la debutul în tricooul Naţionalului, Livan să facă 0-2 (min. 65). În minutul 75 Sebişul mai primeşte un penalty, transformat de data aceasta de Enciu. Punctul final îl aduce Ruţă, cu 4 minute înainte de final, cu un şut de la 40 de metri!

Sebiș: C. Poiană – Poștoarcă (Vlădescu), Basic, Dumitrache, Siminic – Sz. Vereș (Livan), Ruță – Săulescu, Pintea, Tătulea (C. Vereş) – Ionică (Enciu)


Scrie un comentariu

trimite