Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

BOMBĂ!!! Ministrul Economiei Mihai Fifor l-a executat pe Inspectorul ISJ Arad din motive politice!

Asa cum deja ne-am obișnuit ministrul Mihai Fifor continuă șirul execuțiilor politice. Nu de mult a fost schimbat, tot la comandă prefectul Aradului, Cosmin Pribac , în locul lui fiind instalată nimeni alta decât soția șoferului care l-a slujit pe Dorel Căprar, Florentina Horgea. 

BOMBĂ!!! Ministrul Economiei Mihai Fifor l-a executat pe Inspectorul ISJ Arad din motive politice!
Comentează 0

Iată că a venit rândul lui Claudiu Mladin, inspectorul general al ISJ Arad, acesta refuzând să execute cu strictețe ordinele lui Mihai Fifor și a îndrăznit să invite la o inaugare oficialități din administrația locală arădeană, membri ale altor formațiuni politice și nu din PSD.

Totul a fost pus la cale în colaborare cu ministrul educației Liviu Pop care a semnat personal demiterea din funcție a inspectorului arădean, bineînțeles la insistențele ministrului Mihai Fifor.  Motivul este unul foarte simplu; propulsarea în această funcție a consilierei  PSD, Anca Stoenecu care nu a reușit să promoveze niciun concurs pentru un post de inspector general adjunct.

Dar execuțiile PSD-ului nu s-au oprit la Arad. Primarul Ioan Popa a constat cu stupoare dimineața când a venit la slujbă, că peste noapte, așa ca hoții cum au mai procedat, ministrul Liviu Pop l-a demis pe inspectorul general de la ISJ  Caraș Severin,  Adrian Doxan, dacă vă vine să credeți printr-un  fax la inspectorat, după orele de program

La fel au fost demiși de către ministrul Liviu Pop cu alți 12 şefi de inspectorate din judeţele Ialomiţa, Ilfov, Brăila, Buzău, Vrancea, Constanţa, Sibiu, Olt, Tulcea, Mehedinţi şi Calaraşi.

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite