Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bogdan Boca (PNL): „Stoenescu a votat împotriva burselor pentru elevii arădeni, iar acum vrea să profite de pe urma acestora!”

Consilierul  PSD, Anca Stoenescu reușește să etaleze în spațiul public un tupeu demn de filiala partidului din Teleorman, pesemne că i-a prins bine Congresul PSD.

Bogdan Boca (PNL): „Stoenescu a votat împotriva burselor pentru elevii arădeni, iar acum vrea să profite de pe urma acestora!”
Comentează 0

Această doamnă/consilier/dascăl/(aproape) inspector general al ISJ Arad/ servil activant de partid vorbește despre problemele învățământului arădean ca și când nu ar fi votat împotriva bugetului local și implicit împotriva sistemului de educație din Arad.

Acest consilier PSD a avut ocazia să facă ceva pentru învățământul arădean, a avut ocazia să se implice în mod activ pentru colegii săi și miile de elevi din Arad, a avut ocazia să îmbunătățească sistemul de educație...cu toate acestea a ales să asculte comanda șefilor de  partid și să nu facă absolut nimic.

Doamna Stoenescu, arădenii nu au uitat că ați votat împotriva investițiilor în educația arădeană! Nu au uitat că dumneavoastră ați votat împotriva elevilor, ca aceștia să nu primească nicio bursă! Nu au uitat că ați fost numită politic pe funcția de inspector general al ISJ Arad și nu ați fost capabilă să promovați concursul!

Arădenii nu uită minciunile și acțiunile ostile pe care le-ați demonstrat în Consiliul Local doar pentru a vă satisface șefii de partid!” declară consilierul municipal PNL, Bogdan Boca.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite