Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bilanţ pozitiv pentru CSUAV Arad la final de 2017

Bilanţ pozitiv pentru CSUAV Arad la final de 2017
Comentează 0

36 de medaliați la concursurile de anvergură are CSUAV Arad în 2017, față de cei 18 din anul precedent. Şi asta chiar dacă bugetul clubului condus de Ovidiu Şerban a fost mai sărac cu 1000.000 de lei.

La nivelul secţiei de judo apare un nume nou ca antrenor, respectiv Amando Lazea, sportiv arădean care şi-a încheiat cariera la Dinamo. De asemenea Luca Kunszabo și Vlad Luncan se află în această lună într-un stagiu de pregătire în Japonia. 

Secţia de ateltism a fost susţinută în performanţe de Nicolae Coman, în condiţiile în care Mădălina Florea a avut de ănfruntat o serie de probleme medicale. Revenind la Coman, acesta este campion național la seniori și tineret la proba de 1500 de metri și la proba de cros (tineret). 

Pentru gimnastica aerobică au punctat Gabriel Bocșer, triplu medaliat cu aur la „europenele” pentru seniori, iar Zsofia Meszar și Francesca Morar au devenit și ele campioane europene cu echipa României, la proba de grup.

Secția de șah s-a întărit cu Flavia Sida care la numai 7 ani e campioană mondială la șah școlar la proba de blitz la categoria sa de vârstă.

Cât despre rugby: "Din păcate, banii sunt insuficienți,  iar de aici vin și rezultatele slabe. Rugby-ul e oful meu și îl țin viață doar pentru a nu mai dispărea un sport în Arad și cu speranța că într-o zi autoritățile locale și oameni potenți din punct de vedere financiar vor înțelege impactul pe care acest sport îl poate avea asupra comunității dacă e practicat la nivel ridicat", spune Ovidiu Şerben.

Iar gândurile managerului CSUAV Arad merg mai departe: "Sunt interesat și de UTA, baschet sau polo, sau mai bine spus să existe un management bun la aceste sporturi. Clubul Universitatea ar fi interesat să dezvolte și un sport de echipă pe lângă rugby, și aici vorbesc despre baschet sau polo, doar că acest lucru necesită aprobare de la Minister, prin ordin de ministru. Iar acest lucru este, în acest moment, greu de obținut”, a mai punctat Ovidiu Șerban.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite