Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bilanţ la final de sezon al Naţionalelor de volei pe plajă pentru UVVG ProVolei Arad

Bilanţ la final de sezon al Naţionalelor de volei pe plajă pentru UVVG ProVolei Arad
Comentează 0

Întrecerile din cadrul competițiilor de volei pe plajă adresate speranțelor, cadeților și juniorilor au luat sfârșit, chiar dacă sportivii care concurează la aceste categorii vor participa în continuare la competițiile de seniori.

Reprezentanţii UVVG ProVolei Arad și-au respectat blazonul și în acest an, reușind să cucerească o medalie de aur – la cadeți și una de argint  - la juniori. Dar iată cum s-au desfășurat competițiile, echipele participante și rezultatele obținute de sportivii clubului condus de profesorul Radu Sabău: 
1. Campionatul Național de volei pe plajă – categoria Speranțe (13-14 ani) – București
            - perechea Ciubotariu Alexandru / Creța Patric – locul 7
2. Campionatul Național de volei pe plajă – categoria Cadeți (15-16 ani) – Mamaia
            - perechea Csiszar Balazs / Popa Eduard – locul 1 – campioni naționali
    - perechea Ciubotariu Alexandru / Creța Patric – locul 7
    - perechea Bulzan Alexandru / Zâză Dennis – locul 8
    - perechea Sârboiu Sebastian / Tanasz Raul – locul 9
3. Campionatul Național de volei pe plajă – categoria Juniori (17-18 ani) – Mamaia
    - perechea Katona Tihamer / Rodina Sergiu – locul 2 – vicecampioni naționali
    - perechea Csiszar Balazs / Toader Darie – locul 5
    - perechea Șandru Amalia / Telian Diana – locul 5
    - perechea Ciubotariu Alexandru / Creța Patric – locul 7
    - perechea Tanasz Raul / Zâză Dennis – locul 8

"Doresc să subliniez dramatismul unei partide pentru intrarea în semifinale disputată între perechea Csiszar Balazs / Toader Darie și o echipă de CSS Constanța: sportivii noștri au reușit ”performanța” de a pierde meciul după ce au condus cu 1-0 la seturi și 20-14 în setul 2. Dar, poate că și în aceasta constă frumusețea acestui sport, în răsturnările de scor când totul pare câștigat sau pierdut. De asemenea, subliniez că perechea Csiszar Balazs / Popa Eduard – ultimul sportiv de la CSS Constanța, reprezintă lotul național al României la categoria sub 18 ani și participă în aceste zile la Cupa Continentală ce se desfășoară la Mersin în Turcia. Despre rezultatele seniorilor mai târziu, după terminarea competițiilor. Doresc să mulțumesc pe această cale domnului Primar Gheorghe Falcă, aleșilor locali, Centrului Municipal de Cultură Arad și conducerii UVVG Arad pentru susținerea acordată", a spus profesrul Radu Sabău.

Altfel, UVVG ProVolei Arad desfășoară până în 15 august 2017 o acțiune de selecție pentru copiii născuți după anul 2000 pentru completarea loturilor de speranțe, cadeți și juniori. Cei interesați sunt rugați să sune la tel. 0745-515249 – prof. Săbău Radu sau să se prezinte în zilele de luni, miercuri și vineri la sala de sport a Școlii Gimnaziale Avram Iancu din Arad.
    

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite