Vremea Romania, Arad -1°C

Stiri Arad

Băutura care te scapă de durerea în gât

În această perioadă, tusea și durerile în gât sunt din ce în ce mai dese. Află cum poți să le tratezi cu ajutorul tratamentelor naturiste!

Băutura care te scapă de durerea în gât
Comentează 0

Durerea de gât sau cea provocată de inflamarea amigdalelor poate deveni o amintire pentru tine cu ajutorul unui simplu condiment.

Seminţele de chimen, căci despre ele este vorba, fac minuni pentru inclusiv pentru femeile însărcinate, te vor ajuta să ai un somn liniştit, deoarece au un efect liniştitor, acţionează că un laxativ natural și ameliorează greţurile de dimineaţă.

Iată deci cât de folositoare sunt aceste semințe.

Cum se consumă semințele de chimen

Folosit de unele gospodine la diverse preparate culinare, semințele de chimen pot fi folosite sub formă de ceai, de cataplasmă, de tinctură sau în supe creme ori alte preparate culinare.

Pentru a scăpa de durerile sezoniere de gât ai nevoie de 80 de grame de semințe de chimen măcinate, pe care trebuie să le fierbi  în 200 mililitri de apă pentru un maxim de 15 minute.

Vei observa că vei obține ceva asemănător zațului de cafea. Adaugă apoi o linguriță de coniac și bea la fiecare 30 de minute o linguriță din acest amestec.

Nu lua acest tratament mai mult de 4 ore. După acest interval, ar trebui să nu mai resimți deloc nici un fel de durere la nivelul căilor respiratorii.

Află mai multe despre cum să scapi de durerea din gât AICI

Scrie un comentariu

trimite