Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bătaie la Mănăștur. I-au atacat mașina cu bâte, apoi l-au scos cu forța și l-au bătut crunt

Doi bărbați au fost arestați preventiv după ce au atacat cu bâte un localnic din Mănăștur, care a ajuns în stare gravă la spital.

Bătaie la Mănăștur. I-au atacat mașina cu bâte, apoi l-au scos cu forța și l-au bătut crunt
Comentează 0

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au început urmărirea penală față de doi bărbați din Mănăștur - Cap Călin Ion si Cap Sebastian -, ei fiind arestați preventiv pentru 30 de zile pentru vătămare corporală.

Conform anchtatorilor, în 4 aprilie, un localnic s-a deplasat cu autoturismul la marginea satului, unde deține o stână de oi. În acel loc se aflau agresorii și încă doi bărbați.

”Întrucât persoana vătămată i-a cerut inculpatului Cap Călin-Ion să nu mai intre cu oile pe terenul său, acesta din urmă a luat o bâtă de cioban din șareta cu care venise în câmp, s-a apropiat de autoturismul în care se afla persoana vătămată și a dat cu bâta într-unul din geamuri, spărgându-l. În același timp, inculpatii Cap Sebastian și Pop Alin-Nicolae au lovit şi ei cu bâtele în geamurile autoturismului, spărgându-le”, precizează procurorii într-un comunicat de presă.

Victima a întors autoturismul şi s-a îndreptat spre sat, încercând să scape, dar agresorii s-au prins de portiere, care aveau geamurile sparte, iar unul a urmărit autoturismul cu şareta.

”După aproximativ 150 metri, din cauza unei defecţiuni, autoturismul s-a oprit, inculpatul Cap Călin-Ion a ajuns cu șareta lângă autoturism, iar inculpatii  Cap Sebastian și Pop Alin-Nicolae au scos cu forţa persoana vătămată din autoturism, după care, împreună cu inculpatul Cap Călin-Ion, i-au aplicat multiple lovituri persoanei vătămate în zona capului și membrelor superioare până când aceasta a rămas culcată la pământ”, mai precizează procurorii.

În urma agresiunilor, victima a suferit leziuni ce necesită aproximativ două luni de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Pop Alin Nicolae a fugit și este căutat, pentru că se sustrage cercetărilor.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite