Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Baschetul feminin arădean are suporteri adevăraţi şi în spaţiul virtual. "Suporteri ICIM Arad 2017" - un grup cu peste 7000 de membri

Baschetul feminin arădean are suporteri adevăraţi şi în spaţiul virtual.
Comentează 0

Baschetul feminin arădean nu duce lipsă de suporteri. Că sunt 10, 50, 100 sau 1.000 la jocurile Univ Goldiş ICIM Arad de pe teren propriu î;i găsesc loc fani în tribunele Polivalentei. Mai nou vorbim şi despre diverse grupuri pe siteurile de socializare, acolo unde suporterii îşi arată ataşamentul faţă de cea mai performantă echipă a Aradului.

Un asemenea grup îl găsiţi de facebook. Vorbim despre "Suporteri ICIM Arad 2007", care are în prezent peste 7.000 de membri. Despre acest grup aflăm de la Vlad Baciu, omul cu ideea înfiinţării acestui grup.

"Grupul Suporteri ICIM Arad 2017 a fost format cu 6 luni în urma de către mine fiind ideea mea de a crea un grup al Suporterilor echipei care sa fie nou și de actualitate.  În această inițiativa am fost susținut de prietena mea și de o cunoștință, iar ulterior s-au alăturat și alți fani care m-au ajutat cu adăugarea de noi membrii si au postat știri, poze, filmulețe cu echipa etc.

Menirea acestui grup este sa strângă cati mai multi membrii simpatizanți ai echipei altfel încât cei din cadrul lui sa poată afla știri actuale despre echipa, sa creeze discuții interactive, sa răspundă la sondaje despre echipa, sa cunoască jucătoarele, sponsorii și conducătorii echipei și sa participe la meciurile echipei în număr cat mai mare.

În prezent acest grup numără peste 7000 de membrii, 90% dintre ei fiind din Arad, fiind în continua dezvoltare. În cadrul acestuia sa afla adăugați membrii din galerie, jucătoarele care se implica și ele și urmăresc grupul și comentariile, conducătorii și antrenorul echipei și alți fani.

Sunt u  suporter vechi al baschetului arădean, de când eram mic de pe la 8 ani când mergeam cu tatăl meu la meciurile echipei ICIM și ale West Petrom Arad. Am fost apoi mai atașat echipei începând cu vârsta de 18 ani când am participat în mod constant la meciurile importante ale echipei atât la Sala cat și urmărind pe internet și la TV evoluția echipei. O apreciam în mod deosebit pe Monika Brasovski dar și Milovanovici, apoi pe Givens, pe Cosby, pe Reid și acum pe Brankica și pe Jefimija Karakasevic cu care vorbesc pe internet des și care ma apreciază pentru ca le susțin la fiecare meci indiferent dacă pierd sau câștiga. 

Sunt de părere că actuala echipă, mai ales cu noul antrenor este în continua ascensiune și sunt convins ca în perioada următoare va evolua tot mai bine și va reuși sa urce mai sus in clasament poate chiar sa producă și surprize în playoff sa elimine o echipa mai bine cotata valoric și în clasament.

Ca și amintiri plăcute în 2015 am primit tot pentru implicare de la domnul președinte Marcel Urban un fular cu echipa, un domn pe are îl stimez în mod deosebit și fără de care echipa nu ar mai fi existat la momentul de fata. Nu demult de ziua mea fetele mi-au scris mesaje de la mulți ani și căpitanul Brankica Hadzovic mi-a oferit și un tricou al echipei. 

Voi participa și susține necondiționat acesta echipa a Aradului indiferent de forma și poziția din clasament.  Invit toți membrii grupului și pe toți care iubesc sportul și baschetul dar nu numai sa se alăture noua grupului de Suporteri și sa vina în număr cat mai mare la Sala Polivalenta pentru ca acesta echipa sa se ridice și sa ajunga acolo unde este locul cu adevărat adică "Campioana României". Hai ICIM!", spune Vlad Baciu.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite