Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bărbatul care a intrat cu BMW-ul în curtea unei fabrici și a spulberat șase oameni, REŢINUT

Un teribil accident s-a produs joi dimineața în curtea fabricii de cablaje auto Leoni de la Bascov. Un șofer de 22 ani a făcut mai multe manevre periculoase cu BMW-ul pe care îl deținea și a intrat într-un grup de angajați care erau în pauza de masă, informează jurnaluldearges.ro. Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Bărbatul care a intrat cu BMW-ul în curtea unei fabrici și a spulberat șase oameni, REŢINUT
Comentează 0

Poliţiştii au emis o ordonanţă de reţinere pe numele tânărului, fiind acuzat de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

UPDATE: Potrivit reprezentanţilor ISU Argeş, pe lângă cele 5 victime transportate la spital şi tânăra care a decedat în accidentul de la Leoni, alte 15 persoane au primit îngrijiri medicale în urma atacurilor de panică. De asemenea, alţi angajaţi au primit îngrijiri la cabinetul medical al firmei.

La fața locului au intervenit mai multe ambulanțe, inclusiv o autospecială de terapie intensivă mobilă de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș.

Şoferul vinovat este coleg cu răniţii, iar primele informaţii din ancheta Poliţiei arată că şoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, intrând în grupul de oameni.

Femeia moartă în accidentul produs în curtea firmei Leoni din comuna Bascov este cetăţean sârb, la fel ca şi doi dintre răniţi, ceilalţi trei răniţi fiind români.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite