Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bărbat bănuit de furturi din locuinţe, prins de poliţişti cu 350 de chei asupra sa

Un bărbat de 49 de ani, bănuit de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt din locuinţe, a fost reţinut în urma unei percheziţii la domiciliu, informează PoliţiaCapitalei. El a fost prins pe o stradă din sectorul 6 al Capitalei în timp ce avea asupra sa aproximativ 350 de chei de diferite tipuri şi modele.

Bărbat bănuit de furturi din locuinţe, prins de poliţişti cu 350 de chei asupra sa
Comentează 0

"Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat ar avea preocupări de natură infracţională, pe linia furturilor din locuinţe. Astfel, s-a procedat la supravegherea acestuia, la data de 24 mai, în jurul orei 8,00, bărbatul fiind observat în timp ce pleca de la adresa de domiciliu având asupra sa o pungă din plastic de culoare neagră", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB), transmis vineri AGERPRES.

După ce a încercat să pătrundă în mai multe scări de bloc, de pe diferite străzi din sectorul 6, bărbatul a fost observat în timp ce a intrat într-un bloc, de unde a ieşit aproximativ o oră mai târziu, având asupra sa un rucsac pe care nu îl avea la vedere în momentul intrării.

Bărbatul a fost oprit, legitimat şi ulterior i s-a efectuat un control corporal şi al bagajelor.

Au fost identificate asupra lui aproximativ 350 de chei, de diferite tipuri şi modele, precum şi bunuri ce ar fi putut fi folosite la săvârşirea de infracţiuni.

În urma investigaţiilor desfăşurate s-a reţinut că bărbatul ar fi participat la comiterea a trei infracţiuni, în perioada 26 aprilie - 25 mai.

Citeste mai mult pe romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite