Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Balul bobocilor Colegiului Național „Moise Nicoară”

Balul bobocilor Colegiului Național „Moise Nicoară”
Comentează 0

Sâmbătă seara, scena Teatrului Clasic „Ioan Slavici” a prins viață alături de bobocii Colegiului Național „Moise Nicoară”. Pentru ediția din acest an al Balului Bobocilor, elevii liceului au ales să transpună într-o poveste captivantă și dinamică puțin din ceea ce a însemnat Regele Muzicii Pop-Michael Jackson și de asemenea muzica, dansul și atitudinea sa. Aceștia au creat o atmosferă deosebită, animată de dansul bobocilor, momente claselor a 9-a și completată de probe si momentele artistice.

Spectacolul a început cu ecoul vocii prezentatorului, Marian Parfeni, care și-a făcut apariția după primul dans al bobocilor, dându-le ocazia să se prezinte pentru ca publicul și juriul să-i cunoască mai bine. Seara a continuat cu câteva dintre momentele claselor a 9-a, intercalate cu dansurile bobocilor si urmate de proba surpriza, unde bobocii si-au putut demonstra spontaneitatea și creativitatea, fiind puși în situații neprevăzute.

După ce au impresionat printr-un alt dans, carisma și abilitățile bobocilor au fost scoase în evidență la proba de talent. A urmat un moment special, în care bobocii au dansat împreună cu organizatorii, un moment de încheiere a prestației bobocilor și al începerii deliberării juriului. Trebuie menționat faptul că Iuliu Jalgoczy a fost cel care a realizat coregrafia și a ajutat la crearea acestui spectacol.

Scena a rămas să fie animată de către alții elevi ai liceului, Abigail Cosmiuc din clasa a 9-a B, Alexandra Bock din clasa a 11-a D, Diana Ciuban din clasa a 11-a F și bobocii generației 2013.

Din juriu au făcut parte doamnele profesoare Simona Krämer, Nela Bratu, Lavinia Pîrv, Miss și Mister Boboc 2013, Silvia Coman și Edward Horwath și din partea Arq, Glad Varga.

Arq a acordat de asemenea premii în valoare de 100 de lei pentru Miss și Mister Popularitate bobocilor Beatrice Arman si Morar Patrick, aceștia având cele mai multe voturi pe site.

 În urma deciziei juriului, seara s-a încheiat avându-i ca și câștigători ai titlului de Miss și Mister Boboc 2016 pe Silaghi Alexandra  si pe Morar Patrick.

 Liana Berzovan