Vremea Romania, Arad 23°C

Stiri Arad

BABA ȘI CAGULAȚII, în cartierul Funcționarilor. Cum a reacționat o octogenară când s-a trezit cu hoții în casă

O arădeană de 86 de ani le-a făcut față cu brio unor hoți care au intrat în casă pestea ea, în miez de noapte. Deși speriată, octogenara i-a pus pe fugă pe infractori.

BABA ȘI CAGULAȚII, în cartierul Funcționarilor. Cum a reacționat o octogenară când s-a trezit cu hoții în casă
Comentează 0

În noaptea de sâmbătă spre duminică, pe când doamna Stela se pregătea de culcare, doi bărbați i-au intrat în casa în care locuiește singură, din cartierul Funcționarilor. Hoții au sărit poarta și au forțat încuietoarea unei uși. Femeia a auzit zgomotele și a mers în camera alăturată să vadă ce se întâmplă, unde a dat nas în nas cu infractorii.

”Erau doi vlăjgani, aveau ceva negru pe față și salopetă neagră. Am strigat după ajutor și m-am dus să-l împing pe unul dintre ei. Mi-a zis să tac, după care a fugit”, a povestit bătrâna.

Deși mică de statură, având 1,50 metri, dar și la o vârstă înaintată, arădeanca de 86 de ani i-a pus pe fugă pe hoți. Ea a strigat în gura mare după ajutor. ”Am deschis geamul și am țipat să mă audă careva”, a spus femeia.

Bărbații au reușit să fugă cu 50 de lei și un ceas, paguba totală fiind de 200 de lei.

Jandarmii, primii sosiți la locul faptei după ce victima a sunat la 112, nu au reușit să dea de urma hoților. Polițiștii au preluat cazul și fac cercetări pentru infracțiunea de furt din locuință.

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite

Inchide