Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Avocații arădeni la Campionatul European de fotbal

Avocații arădeni la Campionatul European de fotbal
Comentează 2

Asociața sportivă a avocaților din Baroul Arad, sub denumirea de ”Themis- Sport” Arad, a luat ființă în ianuarie 2014 la inițiativă avocaților , iubitori de sport, Dan Iovănaș și Ioan Kocsis, având ca scop captarea interesului avocaților pentru sport în general și fotbal , în special.
Au fost atrași în mișcarea sportivă mai mulți avocați, întâlnirile fotbalistice desfășurându-se săptămânal, în diverse locații, în funcție de anotimp( săși de sport, suprafețe cu teren sintetic sau cu iarbă naturală)
Sub egida asociației a fost organizat și un turneu de tenis de câmp, la care au participat 10 avocați, competiția desfășurându-se pe terenurile de la Ștrandul Neptun, în toamna anului 2016. De asemenea, un turneu de șah.
Actualmente s-a reușit închegarea unei echipe de fotbal, care în perioada 6-11 iunie 2-17, va participa la , în premieră, la ediția a 7-a a Campionatului European de Fotbal al Avocaților ( EUROLAWYERS), în Maribor, Slovenia.
Anual, Corportare Sort Organization, o etnitate condusă din anul 1983 de către avocatul Vicent Pinatel, din cadrul Baroului Marsilia - Franța, organizează ,alternativ ,campionatul european și mondial pentru avocați.
Turneul se desfășoară sub forma a trei competiții: ” Clasic”- echipe de câte 11 jucători, fără limită de vârstă, ” Master”, echipe de 11, cu jucători peste 35 de ani și ” Five”- echipe de 5 jucători, pe teren redus.
La ultima categorie , participă și echipa arădeană, având un lot de 9 jucători ( 7 avocați + 2 studenți la Drept, regulamentul permițând acest lucru).
La competiția ” Five” sunt înscrise 10 echipe , care vor fi repartizate în 2 grupe. Ele provin din Bulgaria, Ungaria, Italia, Rusia,Portugalia, Serbia, Ucraina și România. Alături de români vor evolua rivalii timișoreni ( Timiș Bar Association), dar cele două echipe nu se pot întâlni decât în fazele superioare.
Echipa Aradului nu va merge nepregătită în Slovenia, aceasta făcând antrenamente săptămânale.
Componența lotului :
1. Călin BERAR - Baroul Arad
2. Dumitru CRECIUN - Arad
3. Cristian-Adrian DOBRE - Student Fac. drept - Univ. de Vest Timișoara
4. Raul FILIMON - Barou Arad
5. Romulus GHERMAN - Arad
6. Cristian-Camil IOVĂNAȘ - Arad
7. Dan IOVĂNAȘ -Arad
8. Vasile MOLDOVAN - Baroul Maramureș - portarul echipei
9. Lucian-Sabin NAE - Student Fac. drept , Univ. Tibiscus Timișoara

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite