Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Au trecut Someşul la pas. "Avem 24 de ore în care să bucurăm de această victorie după care ne întoarcem la muncă"

Au trecut Someşul la pas.
Comentează 0

Un succes fenomenal aseară al ICIM-ului la Cluj. Diferenţa de buget dintre formaţii, şi chiar individuală a jucătoarelor a fost zero, sufeltul, inteligenţa, puterea de luptă au făcut ca sorţii să fie favorabili Aradului. Un Arad cu o bancă puternică, datorită colaborării dintre Nolan şi Moraru, şi o tactivă atent aleasă pentru o victorie mare pe Someş.

"Credit total fetelor pentru ce au realizat la Cluj. Plus o colaborare fosrte bună cu profesorul Moraru, ştiţi foarte bine că 4 ochi sunt mai buni decât 2. Am pregătit bine acest joc, şi am lovit în omentele potrivite. Am avut şi situaţii când eram în dezavantaj, dar fetele s-au adunat la timp şi am câştigat. Intrăm încet-încet într-un ritm pe care ni-l dorim. Avem 24 de ore în care să bucurăm de această victorie după care ne întoarcem la muncă. Fiecare meci e important într-un sezon atât de echilibrat. Ne dorim să câştigăm fiecare meci, uneori se poate, alteori nu, dar vom face viaţă grea fiecărui adversar" a spus antreorul Stacey Nolan.

Americanul trece printr-un moment trist, recent el piezându-şi tatăl. Iar victoria de aseară poate fi un pansament moral pentru el. "Dacă cei din jurul meu nu mi-ar fi fost alături ar fi fost o situaţia greu de trecut. Dar le mulţumesc tuturor, şi fetelor şi celor din conducere pentru sprijin", a mai spus Nolan.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite