Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Au pierdut totul dintr-o GREŞEALĂ pe FACEBOOK

Au pierdut totul dintr-o GREŞEALĂ pe FACEBOOK
Comentează 0

Mark Higgins și Becky Szenk au decis să se mute într-o locuință situată mai aproape de serviciu – fosta casă se afla la 13 km depărtare de biroul lor. Becky a căutat pe Facebook o firmă de transport, pe care a găsit-o destul de repede. Intrând pe site-ul oficial al acesteia, ea a hotărât că este o organizație serioasă – a citit mesajele clienților mulțumiți, iar pozele angajaților i-au lăsat o impresie bună. Becky a sunat la unul dintre telefoanele de contact și a discutat cu angajatul Lee Green.

În ziua stabilită, au venit doi bărbați cu camionul și au scos toate lucrurile din apartament – în doar 45 de minute.

Parcă se grăbeau undeva, au curățat dintr-o dată toată locuința. Noi am crezut că sunt profesioniști” – a povestit Becky despre cei doi bărbați, care păreau foarte politicoși. Când a coborât în curte, ca să le dea noua adresă, camionul nu mai era acolo.

Tot ce au avut în casă, a dispărut: mobila, îmbrăcămintea, actele și fotografiile familiale. Au cerut ajutorul poliției, însă fără rezultate semnificative.

Toată viața lor parcă s-a prăbușit într-o prăpastie.

Eu niciodată nu am plâns atât de mult. Au furat inelul meu de logodnă, chiar și jucăriile copilului” – își amintește Becky, cu lacrimi în ochi. A rămas doar televizorul. Tânăra familie a vrut să-l transporte individual – fiind vechi, putea să se strice în timpul transportării.

„Ne-au rănit profund. Putem oricând să cumpărăm altă mobilă, dar nu și amintirile” – spuneau soții.

Rețelele de socializare pot fi foarte periculoase. Din păcate, în prezent, există foarte mulți oameni care folosesc Facebook-ul pentru a comite infracțiuni. Răspândind această informație, încercăm să preîntâmpinăm și să luptăm cu astfel de hoții. 

Sursa: rtv.net


Scrie un comentariu

trimite