Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Atletismul arădean îşi cere dreptul. Acela de a administra Stadionul Gloria!

Atletismul arădean îşi cere dreptul. Acela de a administra Stadionul Gloria!
Comentează 0

Membrii Asociaţiei Judeţene de Atletism au luat atitudine, una potrivită, şi au cerut Primăriei Arad atribuirea în concesiune sau administrare a Stadionului Gloria, precum si a sălii de forță cu cele două vestiare aferente, forma finală fiind stabilită de comun acord, astfel încât structura sportivă de drept privat mai sus menționată să poată accesa fonduri nerambursabile pentru investiții.

 

“Vă aducem la cunostință faptul că de la terminarea lucrărilor la pista de atletism (2012), nu au fost făcute lucrări de întreținere, aceasta find într-un stadiu incipient de degradare care, cu timpul, se va accentua. Ne-am propus deasemenea să întreținem si să amenajăm si spațiul care înconjoară pista, precum si să dotăm sala de forță cu aparatură specifică. Menționăm că în ultimii doi ani stadionul nu a avut pază fiind deschis zi si noapte, fapt care a dus la folosirea lui si în alte scopuri decât cel de alergare”, se arată într-o adresă trimisă Primăriei de către conducerea AJ Atletism, mai precis preşedintele prof. dr. Ioan Marconi şi vicepreşedinte prof. Constantin Miclea.

 

O iniţiativă binevenită, la aproape un an de când pe Gloria s-au derulat întreceriile Cupei Europeid e Aruncări Lungi, la care, printre invitaţii speciali s-a numărat şi fostul mare campion Sergey Bubka.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite