Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Atenție! Prima condamnare la ÎNCHISOARE din România pentru o chirie nedeclarată!

Vă sună cunoscute numele Dinu Pescariu sau Claudiu Florică? Cei doi au scăpat lejer de condamnarea din dosarul Microsoft, în care statul român a fost prejudiciat cu zeci de milioane de euro. Cei doi nu numai că sunt liberi, dar au și rămas cu banii, ducându-și în continuare viața într-un lux exorbitant.

Atenție! Prima condamnare la ÎNCHISOARE din România pentru o chirie nedeclarată!
Comentează 0

Nu același noroc l-a avut o brăileancă de 59 de ani, care a prejudiciat statul român cu 290 lei. Aceasta a fost condamnată la 8 luni de închisoare pentru evaziune fiscală, pentru că a închiriat casa unei familii, timp de câteva luni, fără să încheie contract și fără să declare veniturile obținute la ANAF. Aceasta a fost prima condamnare pentru o chirie nedeclarată la Fisc.

Mai mult, Maria Avram a achitat între timp prejudiciul cauzat ANAF – DGFRP Galați – Administrația Județeană a Finanțelor Publice Brăila, făcând dovada Tribunalului Brăila.

Sentința a rămas definitivă, urmând ca inculpata, în schimbul celor 8 luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere, să presteze 60 de zile de muncă neremunerată în folosul comunității, în cadrul Consiliului Local Brăila – Serviciul de Utilitate Publică, Administrare și Gospodărire Locală și să urmeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială organizate de Serviciul de Probațiune Brăila sau organizate în colaborare cu instituții din comunitate.

Concluzia? O trageți singuri.

Sursa nationalisti.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite