Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Atentatorul de la Manchester a murit la locul tragediei

Atacul terorist care a avut loc, luni noapte, la sala de concerte Manchester Arena s-a soldat cu 22 de morți și cel puțin 59 de răniți.

Atentatorul de la Manchester a murit la locul tragediei
Comentează 0

Șeful poliției din Manchester a anunțat, marți dimineața, că atacatorul kamikaze de la Manchester Arena se află printre morții în tragedia de la concertul Arianei Grande.

Poliția britanică suspectează că este vorba de un "lup singuratic", însă investigatorii iau în calcul și ipoteza potrivit căreia el făcea parte dintre-o celulă teroristă.

Potrivit lui Ian Hopkins de la poliția din Manchester, atentatorul "purta un dispozitiv exploziv care a fost detonat și a produs atrocitatea".

Susținătorii ISIS au celebrat în rețelele de socializare sângerosul atac terorist comis, luni seară, în timpul unui concert susținut pe Manchester Arena.

Atentatul nu a fost revendicat oficial până marți dimineața, dar, pe mai multe conturi de Twitter - între timp blocate - au apărut postări care asociau tragedia din Manchester cu bombardamentele aliaților contra ISIS din Mosul și Raqqa.

Potrivit Daily Mail, în două mesaje postate pe Twitter cu patru ore înainte de producerea exploziei, erau menționate, cu hashtag, temuta grupare teroristă Statul Islamic și #Manchester Arena. "Ați uitat de amenințările noastre? Așa arată teroarea", a scris un  utilizator Twitter, al căruit cont a fost între timp suspendat.

Citeste mai mult pe realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite