Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Atentat Manchester. "Sunt distrusă". Prima reacție a cântăreței Ariana Grande după tragedie

22 morţi şi 59 de răniţi. Este cel mai nou bilanţ al exploziei, de aseară, de lângă arena de concerte din Manchester. Un atentator sinucigaş a detonat o încărcătură explozivă atunci când lumea ieşea de la concertul artistei Ariana Grande.

Atentat Manchester.
Comentează 0

Cântăreața Ariana Grande scrie pe contul său de Twitter, după tragedia care a avut loc la finalul concertului ei la Manchester Arena, că este distrusă şi că nu are cuvinte.

"Sunt distrusă. Din toată inima, îmi pare foarte, foarte rău. Nu am cuvinte", a scri Ariana Grande pe contul ei de Twitter.

Organizatorii spectacolului de pe Manchester Arena au scos-o pe Ariana Grande de pe scenă după producerea exploziei şi au anunţat ulterior că aceasta este în siguranţă şi nu a fost rănită.

Politia vorbeşte de un posibil atentat terorist şi caută piste acum dacă nu există o retea de atentatori sinucigaşi. Asta mai cu seamă că investigatorii presupun ca atentatorul purta o vesta care sa ascunda explozibilul si ca s-a apropiat neobservat la una din intrarile Manchester Arena.

Se ia in calcul chiar existenta unei celule islamiste si exista temerea ca ar putea urma si alte atacuri. Atacul nu a fost revendicat pana acum. Între timp, cabinetul britanic a anunţat că se va reuni de urgenta dupa explozia de la Manchester. Premierul Theresa May a declarat că incidentul este tratat ca "un atentat terorist ingrozitor".

"Toate gândurile noastre sunt alaturi de victime si de familiile celor afectati", a mai spus prim-ministrul.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite