Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Atentat cu o maşină capcană în Turcia. A explodat lângă un autobuz plin cu civili şi militari în afara programului

Un autobuz care transporta civili și militari în afara serviciului a fost lovit sâmbătă de explozia unei mașini-capcană în apropierea campusului unei universități în orașul Kayseri din centrul Turciei, potrivit serviciilor de securitate, conform cărora mai multe persoane au fost rănite sau ucise.

Atentat cu o maşină capcană în Turcia. A explodat lângă un autobuz plin cu civili şi militari în afara programului
Comentează 0

Armata turcă a anunţat că 13 militari au fost ucişi, iar alţi 48 de militari au fost răniţi în atentatul cu maşină-capcană de sâmbătă dimineaţa din oraşul Kayseri, în centrul Anatoliei, relatează The Associated Press.

Mai multe ambulanțe au fost trimise la locul exploziei. Agenția turcă de presă Dogan a relatat că explozia a lovit autobuzul în momentul în care acesta trecea pe lângă o mașină care ar fi fost plină cu explozivi.

Surse spitalicești au confirmat că mai multe persoane au fost rănite sau ucise în explozie, fără a oferi deocamdată un bilanț al victimelor.

Explozia vine la o săptămână după un dublu atentat cu explozibili lângă un stadion de fotbal din Istanbul soldat peste 40 de morți și peste 100 de răniți, atac revendicat de militanții kurzi.

Sursa romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite