Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Așa ceva numai la DIMA BRAND STORE putea să se-ntâmple

Așa ceva numai la DIMA BRAND STORE putea să se-ntâmple
Comentează 0

Adică în această vară caniculară, când din cauza căldurii toate lucrurile tind să se dilate, de la șinele de tren, la ușile termopan, numai la magazinul DIMA BRAND STORE din Atrium Mall (Etajul I), prețurile la încălțăminte au început să se contracte într-un mod care sfidează atât legile fizicii, cât și cele economice. 

Așa că, dacă vă luați inima în dinți și pășiți dincolo de pragul magazinului, veți fi întâmpinați cu încălțăminte de damă, ale cărei prețuri variază de la 29 lei la 149 lei.

Sau cu încălțăminte de bărbați cu prețuri începând de la 59 lei până la 219 lei. Cu mențiunea specială că la încălțămintea bărbătească toate modelele oferite (la prețuri care sfidează orice concurență), sunt exclusiv din piele naturală.

Riscul de a vizita acest magazin (căci există și un asemenea risc) este acela că, aidoma "prafului îngerilor", dă automat dependență și o să doriți, iarăși și iarăși, să-i călcați încă odată pragul pentru a repeta experiența.

Desigur, pentru a vă putea edifica în amănunt asupra întregii oferte, sunteți poftiți să vizitați și site-ul www.shoes-couture.ro

Oferta verii este valabilă până în ultima zi a lunii august !

Galerie foto (22)

Articole asemanatoare