Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ARpicultura la EXPO Arad

 ARpicultura la EXPO Arad
Comentează 0

Camera de Comerti, Industrie si Agricultura Arad organizeaza in acest an a treia editie a evenimentuliu ARpicultura, care are loc in perioada 25-26 februarie 2017, la complexul Expo Arad - complex euroregional de evenimente. Evenimentul este organizat impreuna cu Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania – filiala Arad si sprijinit de Asociatia Fermelor Apicole de Productie si Reproductie din Romania.

ARpicultura este un eveniment care sprijină sectorul apicol, fiind dedicat producatorilor si comerciantilor produselor destinate apiculturii: utilaje apicole, faguri artificiali, unelte, echipamente, stupi si accesorii, hrana si biostimulatori pentru albine si medicamente. De asemenea, sunt expuse o gama variata de produse apicole: miere, polen, propolis, ceara, produse cosmetice si alte produse derivate.

Impreuna cu Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania se organizează o serie de conferinte si seminarii de specialitate pe teme de interes: domeniul apiterapiei, masuri de sprijin pe programe de finantare nationale si europene dedicate apicultorilor, intalniri ale membrilor asociatiilor de crescatori de albine, precum si alte teme de interes conexe domeniului apicol.

Mai multe informatii puteti afla pe pagina oficiala CCIA Arad sau pe pagina de Facebook a evenimentului.

C. P.

Galerie foto (94)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite