Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ardelean şi Dzombeta vin la Arad!

După ce a fost prelungită înţelegerea cu Mercea, Ciotir şi Hadzovic, conducerea FCC ICIM Arad a prezentat şi primele 2 noutăţi ale lotului pentru sezonul viitor.

Ardelean şi Dzombeta vin la Arad!
Comentează 0

În vârstă de 24 de ani, Dora Denisa Ardelean este originară din Timișoara, măsoară 1.83 metri în înălțime și joacă ca extremă de forță. Noua jucătoare a celei mai performante echipe din sportul arădean are la activ 135 de partide jucate pe prima șcenă a baschetului românesc și 21 în Cupa României. Fostă componentă de bază a naționalei U20 la Campionatul European din 2014, Dora Ardelean a mai jucat de-a lungul timpului pentru Danzio Timișoara, CSU Alba Iulia, Olimpia Brașov și SCM Timișoara.

Conducerea clubului arădean a ajuns la un acord cu Miljana Dzombeta. Baschetbalista face parte din lotul reprezentativei Bosniei și Herțegovinei. Noua jucătoare a FCC ICIM Arad are 24 de ani, 1,69 m înălţime şi evoluează ca și coordonator de joc, dar și poziția 2. Dzombeta a fost componentă a lotului naţional de junioare la U16, U18 şi U20. Sportiva din Bosnia a început sezonul trecut în România, dar a fost nevoită să plece în urma retragerii formației Phoenix Galați. La începutul anului s-a transferat în Elveția, unde a fost cea mai bună marcatoare a echipei sale. A jucat în carieră la Borac Banja (Bosnia), ZKK Vrbas Medela (Serbia), Phoenix Galați (România), KK Sarajevo (Bosnia) și Helios VS Basket (Elveția).

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite