Vremea Romania, Arad 22°C

Stiri Arad

Aradul- cea mai bună prezentare și ofertă economică la forumul economic organizat în Europa de Est!

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă a participat vineri, 14 iulie 2017, la summit-ul internațional „The China – CEE Countries Political Parties Dialogue 2017”, desfăşurat la Palatul Parlamentului din București.

Aradul- cea mai bună prezentare și ofertă economică la forumul economic organizat în Europa de Est!
Comentează 0


Cel mai important eveniment organizat de CCIRC România îşi propune dezvoltarea relaţiilor economice dintre Republica Populară Chineză şi blocul ţărilor din Europa Centrală şi de Est.

La reuniunea internațională au participat peste 500 de oameni de afaceri și din mediul administrativ și politic din Albania, Bosnia Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Grecia, Macedonia, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina și Ungaria.

Aradul a fost reprezentat de o delegaţie din care au făcut parte  primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, şi preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca.

„Invitația a venit ca urmare a dezvoltării economice înregistrate în ultimii ani, atât la nivelul municipiului, cât şi a judeţului Arad”, a declarat primarul Gheorghe Falcă.

Peste 150 de oameni de afaceri, lideri administrativi și reprezentați a șapte provincii din China au vizitat  Standul Aradului amenajat la Palatul Parlamentului. Aradul a avut cea mai bună ofertă economică dintre țările din Europa Centrală şi de Est.

Summit-ul internațional „The China – CEE Countries Political Parties Dialogue 2017” este cel mai amplu forum economic organizat în Europa de Est.

Galerie foto (2)

Scrie un comentariu

trimite

Inchide