Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arădeanul Sebastian Burnaz și-a lansat cartea la Târgul Gaudeamus

Arădeanul Sebastian Burnaz și-a lansat sâmbătă, 25 noiembrie 2017, cartea “Congresul iubirii” în cadrul Târgului Internațional de Carte Gaudeamus din București, în 14 limbi: română, maghiară, engleză, franceză, italiană, spaniolă, germană, portugheză, rusă, chineză, japoneză, coreeană, hindi și turcă.

Arădeanul Sebastian Burnaz și-a lansat cartea la Târgul Gaudeamus
Comentează 0

L-am rugat să ne relateze experiența sa și iată ce ne-a spus:

“A fost foarte frumos. Nu am mai avut parte până acum de vreo lansare de carte, așa încât tot ceea ce am trăit a fost o noutate încântătoare. În deschidere am avut parte de o frumoasă prezentare realizată de către doamna profesor universitar Lavinia Betea de la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, discurs care a plăcut publicului și pentru care îi mulțumesc foarte mult.

Am acordat autografe unor tineri minunați care studiază în cadrul Academiei Coreene Arirang din București (o instituție privată unde se învață limba coreeană) pe exemplarele cărții în ediție bilingvă româno-coreeană; am dăruit o carte în limba japoneză unei adolescente pentru o prietenă a sa, cunoscătoare a acestei limbi, care nu era prezentă la târg; am dat un autograf pe o carte în limba maghiară pentru o doamnă care se numește Emese; am dăruit, de asemenea, 20 de exemplare ale cărții în limba română pentru toate studentele la sociologie care efectuau activități de voluntariat la târg. Am discutat cu un ziarist din cadrul comunității chineze din România și am dat două interviuri: unul telefonic - pentru Radio Timișoara – iar celălalt chiar în cadrul  târgului, pentru Radio România Actualități.

Organizarea târgului a fost foarte bună. Au fost foarte multe cărți frumoase, încât “nu mai știai pe care să le cumperi”. În mod deosebit m-a impresionat “Atlasul frumuseții” al Mihaelei Noroc, care este chiar o realizare extraordinară și îți dă șansa unei minunate experiențe vizuale." a povestit Sebastian Burnaz.

 

Galerie foto (3)


Scrie un comentariu

trimite