Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Apărăm Aradul de PSD! (P)

Apărăm Aradul de PSD! (P)
Comentează 2

Sătui de situația imposibilă în care PSD-ul a adus orașul, echipa liberală, a protestat împotriva blocajelor pe care social democrații le crează în permanență orașului.

PSD a votat de 4 ori împotriva investițiilor pe care municipalitatea vrea să le facă în CET Hidrocarburi. Prin programul de cooperare elvețiano-român Aradul a câștigat un proiect în valoare de 9.5 milioane franci elvețieni pe care riscăm să îi pierdem din cauza votului împotrivă pe care PSD-ul îl dă la fiecare ședință CLM. Consilierii PSD votează politic, la comanda lui Fifor și Căprar fără să le pese de bunăstarea arădenilor, de faptul că această investiție în retehnologizarea CET-ului înseamnă o reducere a prețului de producție a gigacaloriei, eliminarea pierderilor de pe rețeaua de distribuție și modernizarea punctelor termice.

PSD se opune la orice îmbunătățire a calității vieții arădenilor, la orice proiect de dezvoltare a orașului, așa că liberalii arădeni au apelat la unealta reprezentativă a democrației și anume protestul pentru a apăra drepturile Aradului și a cetățenilor săi.

Un vot pentru PSD înseamnă un vot împotriva Aradului!

 

COMANDAT DE : PNL ARAD

REALIZAT DE : S.C. LEXUS PUBLICITATE SRL

COD MANDATAR FINANCIAR : 11160004


Scrie un comentariu

trimite