Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Andreea Esca a povestit cât s-a chinuit să-l cucerească pe soțul ei

Andreea Esca l-a intalnit pe Alexandre Eram la sfarsitul anilor '90, dar vedetei nu i-a fost deloc usor sa inchege relatia cu afaceristul francez, cu care in prezent este casatorita si are si doi copii.

Andreea Esca a povestit cât s-a chinuit să-l cucerească pe soțul ei
Comentează 0

Prezentatoarea de stiri povesteste mereu, amuzata, prin cate a trecut si cate strategii a facut ca sa-i intre in gratii partenerului ei de viata.

"Prima dată l-am văzut la o petrecere, la un restaurant pe malul lacului. L-am văzut printre oameni şi mi-a plăcut foarte mult. L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soţie a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentaţia noastră la Pro Tv pe vremea aceea şi mi-a zis: ştiu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ţi-l prezint? Îl cheamă Alexandru. Da, îi zic. L-a chemat şi am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoştea pe omul care avea această fabrică....I-am zis Laviniei ca data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună şi mie, că trebuie să merg neapărat. M-am dus la fabrică, m-am prefăcut interesată de tot ce e acolo, dar el nu m-a sunat. Ne-am mai dus o dată, tot degeaba… Apoi am auzit că pleacă în vacanţă şi am înţeles că era într-o relaţie. Am văzut că nu reacţionează în niciun fel, dar eu am mai încercat. Trecuse vara, eu mă mutasem într-o casă nouă şi zic: taci că îl sun acum şi îi spun că îmi trebuie uşă, că aveau şi uşi la fabrica aceea”, a dezvaluit Esca intr-un interviu din revista Tango.

Citeste mai mult pe wowbiz.ro


Scrie un comentariu

trimite