Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Amicale concludente pentru Sebiş şi UTA II

Amicale concludente pentru Sebiş şi UTA II
Comentează 0

Două din echipele Aradrului în Liga a III-a au repurtat victorii concludente în amicale.
................................

Național Sebiș – Pobeda Dudeștii Vechi 4-0

Tulcan, Cocină și Săulescu, în două rânduri, l-au învins pe portarul celor de la Pobeda Dudeștii Vechi până la pauză. Scorul nu avea să se mai schimbe până la final, astfel că Naționalul s-a impus cu 4-0. „Având în vedere că suprafața de joc a fost foarte moale, din nou am făcut un antrenament mai degrabă fizic. După prestațiile și rezultatele mai puțin reușite din ultimele săptămâni, am decis să o luăm cu pași mărunți, să progresăm de la meci la meci, iar tema pentru azi era să nu luăm gol, a spus Călin Cojocaru, managerul antrenor al sebișenilor.

„Alb-albaștrii” au avut două formule de joc împotriva Dudeștiului: Fișteag – Stupu, Basic, Bârsănel, Siminic – Avramescu, Fuchs – Săulescu, Cocină, Iuga – Tulcan (prima repriză), respectiv Fișteag – Rosenblum, Stupu, Kilin, Moise – Drame, Mihuța – Susan, Tulcan (60 Clej), Pirtea – Velici.

Sebișul încheie minicantonamentul pe plan local sâmbătă, cu un amical împotriva Luceafărului Oradea, la Salonta.
..................................

UTA II – Bihorul Beiuș 4-0

Până la pauză a fost deja scor de neprezentare, în urma reușitelor semnate Covaci, Nedelcu și Iuga, iar în ultimele 45 de minute a punctat Ungur. „Diferența dintre echipe a fost evidentă în favoarea noastră, dar nu asta este important, nici măcar scorul. Urmărim ca toți jucătorii să primească minute, să făcă un antrenament bun și să nu se accidenteze”, a spus antrenorul Dan Oprescu.

UTA II (prima repriză): Mureșan – Zdrențan, Iuga, D. Lazăr, Dinculescu – Coadă, Dobrean – Ghergar, Toma, Covaci – Nedelcu

UTA II (repriza a doua): Mureșan – Pop, Wild, Vasiu, Revesz – Brănișteanu, Coadă – Mager, Vasile, Mandache – Ungur

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite