Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Amical fără probleme: UTA - Szeged 3-0

Amical fără probleme: UTA - Szeged 3-0
Comentează 0

Reveniți din cantonamentul austriac, UTA a disputat un amical, pe arena din Sînnicolau Mic, cu divizionara secundă maghiară Szeged 2011. Burlă avea să deschidă scorul după 23 de minute de oc, dintr-o lovitură liberă. Apoi, în minutul 47, Grigorie a fost blocat în două rânduri în careul mare, Asani a urmărit și a tras din prima în vinclu, de la 15 metri, 2-0. Scorul final, 3-0, a fost stabilit în minutul 75, Costin a pătruns din dreapta în suprafața de pedeapsă, i-a așezat excelent lui Curtuiuș, care a trimis cu stângul, pe lângă portar.

UTA a început cu Grahovac – Polgar, Scutaru, Ciucă, Burlă – Asani – Strătilă, Grigorie, Prună, Stahl – Roman. Pe parcurs, au intrat Barna – Manea, Iuga, Dinculescu, Tănase, Costin, Toma, Jorza, Izet, Curtuiuș.

”O echipă care ne-a pus probleme, sunt binevenite aceste jocuri, următoarele vor fi pe aceeași linie. Avem nevoie de adversari buni, să ne putem testa limitele. Mă bucură implicarea, venim după două săptămâni dificile ca și încărcătură, dar băieții răspund destul de bine. De săptămâna viitoare intrăm în ultima perioadă de pregătire, numărul de antrenamente va scădea, dar intensitatea rămâne aceeași”, a spus Adrian Mihalcea, menționând că e posibil să apară încă un nume nou în lot, un fotbalist român, mijlocaș central experimentat.

Seria meciurilor de verificare continuă miercuri, la Șiria. De la 18:30, UTA întâlnește Șoimii Lipova.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite