Vremea Romania, Arad 12°C

Stiri Arad

Ambasadorul Republicii Belarus, în vizită la Primăria Municipiului Arad

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă a primit azi vizita ambasadorului Republicii Belarus în România, Andrei M. Grinkevich. Este pentru a doua oară când Excelenţa Sa vizitează Aradul şi are întrevederi cu autorităţile locale. 

Ambasadorul Republicii Belarus, în vizită la Primăria Municipiului Arad
Comentează 1

Întâlnirea a fost favorabilă în vederea intensificării relațiilor de colaborare ale Belarusului cu România pe trei paliere: economic, cultural şi educaţional. Excelența sa a remarcat atât oportunitățile pe care Aradul le oferă investitorilor străini, cât şi deschiderea municipalității arădene pentru parteneriate cu orașe din Belarus.

În acest context primarul municipiului Arad a afirmat: “Ne gândim serios la o înfrăţire a Aradului cu unul dintre oraşele din Belarus care a stabilit deja parteneriate cu universităţile arădene.  De asemenea, ne dorim o  extindere a colaborării la nivel cultural, dar mai ales la nivel economic”.

La finalul întâlnirii, edilul a lansat invitaţia ca o delegaţie din partea Belarus să participe la evenimentele organizate la Arad cu prilejul centenarului marii uniri. 

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite