Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

"Am făcut faţă cu brio campioanei". Vacanţă scurtă, vine Clujul în Cupă

Comentează 0

Univ Goldiş ICIM Arad s-a ridicat la înălţimea adversarului în meciul de ieri. Cu mici excepţii nu prea s-au văzut diferenţe între echipa locală şi campioana Sepsi Sf. Gheorghe. Dar acele mici excepţii au făcut diferenţa. Una care s-a creat în sfertul 3, plus o bancă mai lungă a oaspetelor.

"A fost un meci disputat de la egal la egal, avantajul lor fiind că au putut schimba pe bandă rulantă orice jcuătoare din teren ce era obosită. La oi nu s-a putu face acest lucru. Am făcut totuşi faţă cu brio acestui meci, şi le felicit pe fete pentru dăruire. Au demonstrat că au învăţat ce înseamnă spiritul ICIM-ului, pe care noi îl implementăm, şi care a dat roade: sacrificiu, joc cu inima, dedicate 100%. Lucruri care ieri au anulat diferenţa de valoare dintre combatante", spune preşedintele Marcel Urban. 

Fetele lui Nolan intră într-o foarte scurtă vacanţă. Asta pentru că încep anul devreme, în Cupa României. Înfruntă Universitatea Cluj, în deplasare pe 5 ianuarie, şi acasă pe 8 ianuarie (ora 18,30).

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite