Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Alimentele pe care să NU le mănânci nici atunci când mori de foame

Medicii și nutriționiștii recomandă un stil de viață sănătos, care să cuprindă o alimentație echilibrată și cel puțin 30 de minute de mișcare în fiecare zi. O masă sănătoasă îți poate oferi energia de care ai nevoie, dar și substanțele necesare pentru un organism sănătos. Proteinele slabe, fructele și legume sau cerealele integrale ar trebui să facă parte din meniul zilnic.

Alimentele pe care să NU le mănânci nici atunci când mori de foame
Comentează 0

Uneori poate părea greu să ai un stil de viață echilibrat, mai ales cu toate tentațiile din jur. E mai ușor să comanzi o pizza seara, după o zi grea și obositoare, decât să stai în bucătărie ore întregi pentru a prepara cina. Cu toate acestea, există câteva alimente pe care ar trebui să le eviți cu orice preț, chiar și atunci când nu mai poți de foame. Descoperă-le mai jos!

1. Gogoși

Gogoșile sunt, de fapt, aluat prăjit, deci nu trebuie în niciun caz să mai mănânci așa ceva. Într-adevăr, sunt gustoase, îți încântă papilele gustative, dar sunt pline de grăsimi saturate și zahăr. O gogoașă mică glazurată conține 260 de calorii și 14 grame de grăsime. Așadar, dacă vrei să ai o sănătate de fier, renunță la gogoșile pe care le cumpărai în fiecare zi de la patiseria din colț.

2. Covrigi

Chiar dacă un covrig nu este prăjit, acesta reprezintă o bombă de calorii. Mulți dintre covrigii pe care îi iei în fiecare dimineața de la covrigărie conțin peste 400 de calorii și nu sunt făcuți din cereale integrale. Cei care sunt preparați din făină albă nu îți vor furniza suficiente fibre, de care organismul tău are nevoie pentru a funcționa corect.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.


Scrie un comentariu

trimite