Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Glad Varga a fost ales liderul tineretului liberal arădean!

Glad Varga a fost ales liderul tineretului liberal arădean!
Comentează 2

Seara trecută, în cadrul Teatrului de Stat Ioan Slavici, organizația județeană TNL Arad și-a ales conducerea. 

Presedinte - Glad Varga

Presedinte executiv – Patricia Dinga

Prim Vice presedinte:

–        Faur Bogdan

–        Feies Cristian

Secretar General –Noghiu Bogdan

Secretar general adjunct:

-          Mosneang Mihai - Seitin

-          Palea Ioan – Ghioroc

 

Vicepresedinti

 

1.Stan Marin 

2. Tripon Florin

3.Roibu Marius

4.Pintean Cristian 

5. Males Rafael 

6. Seres Adrian

Președintele ales al TNL Arad, deputatul Glad Varga a transmis un mesaj de forță și unitate colegilor săi: TNL poate și trebuie să fie cea mai puternică organizație politică de tineret în România, în care să existe un pluralism de idei și unitate în acțiune. Nu este suficient să fim doar o voce în politica mare, trebuie să fim și forța motrice care determină schimbarea atitudinii din politică și a modului în care sunt priviți politicienii. Pentru aceasta, noi, tinerii liberali, trebuie să demonstrăm credința în valorile liberale prin maniera în care acționăm în viața personala, sociala și profesională, prin rezultate și prin impact, nu prin retorică ori prin simple declarații de bune intenții. Avem nevoie să vină alături de noi  cei care cred în ei înșiși și în viitorul României, femei și bărbați, să facem împreună proiecte pentru dezvoltarea României.

Prezent la acest eveniment, președintele filialei PNL Arad, Gheorghe Falcă s-a declarat un susținător  al tânărului deputat în cursa pentru șefia tineretului național.

Printre invitați la aceste alegeri a TNL Arad s-au numărat liderii naționali ai tineretului: Sorin Moldovan, Hazem Kansou, Nicolae Bitea, Alexander Rădulescu, Vlad Druga, Ana Zvirid.

C. P.

 

 


Scrie un comentariu

trimite