Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Adrian Țolea (PNL): „Primarul PSD Jichici: - incompatibil și incompetent”

Adrian Țolea (PNL): „Primarul PSD Jichici: - incompatibil și incompetent”
Comentează 1

Ca răspuns la atacul primarului orașului Lipova, Mircea Jichici, consilierul județean PNL, Adrian Țolea declară:

„Cum era de așteptat, primarul PSD, Jichici demonstrează o lipsă de curaj și bărbăție pentru faptul că nu este capabil să își asume dezastrul incendiului de la groapa de gunoi care s-a întâmplat chiar sub nasul său, în mandatul său.

Domnule primar sunteți la al doilea mandat în Lipova, de câte mandate mai aveți nevoie pentru a vă asuma ce se întâmplă în orașul pe care îl administrați atât de prost?!

Acuzați administrația anterioară, care și-a încheiat mandatul acum cinci ani pentru incendiul produs în 2017. Asta denotă lipsă de asumare și de putere. Atunci când păstoriți o comunitate de câțiva ani, singurul responsabil pentru ceea ce se întâmplă sunteți dumneavoastră.

Dar am impresia că acest puseu de acuze nefondate pe care le aruncați în stânga și în dreapta are de-a face cu teama de a pierde teren și poate chiar mai mult,” subliniază Adrian Țolea.

Consilierul Țolea amintește de faptul că în 2016 primarul PSD al Lipovei a fost declarat incompatibil de Agenția Națională de Integritate, fiind descoperit în „conflict de interese administrativ”:

Cu ce drept vine un primar PSD declarat incompatibil să arunce vina pentru acțiunile sale în ograda altora?!

După ce a reușit să facă de râs Lipova la nivel național, după ce a ajuns incendiul provocat la groapa de gunoi în toată presa națională, primarul Jichici încearcă să se spele pe mâini și să blameze fosta administrație pentru incompetența sa.

Vă sugerez domnule primar să vă vedeți de propria incompatibilitate și să vă asumați deciziile proaste pe care le-ați luat de-a lungul anilor,” încheie Adrian Țolea, consilier județean PNL.

(C.P.)


Scrie un comentariu

trimite