Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Adevăratul motiv pentru care PSD nu a votat proiectul CET! Află ce negocieri au avut loc!

Un pesedist rămâne pesedist indiferent de regiune sau circumstanţe. Pentru a da un vot favorabil primului proiect de pe ordinea de zi a şedinţei CLM de ieri, adică cel referior la stabilirea unei soluţii optime de gestionare a serviciului public de alimentare cu energie termică.

Adevăratul motiv pentru care PSD nu a votat proiectul CET!   Află ce negocieri au avut loc!
Comentează 0

Aşa că pentru acest punct negocierile sau tentativele de negociere, au început de dimineaţă. Pe surse am aflat că deputatul PSD Todor (fostul consilier local, cel care făcea scandal la fiecare CLM, fără să voteze vreun proiect) s-a dus la Falcă să îi ceară diverse favoruri personale în schimbul votului pentru al echipei PSD. Probabil că Falcă a refuzat, pentru că s-a întors din nou la el să îi ceară, de data aceasta pentru un alt coleg, un alt favor. Este vorba despre consilierul PSD Furău. Todor a încercat să negocieze cu Falcă fonduri mai mari care să fie alocate secției domnului doctor din spital. Cum deputatul PSD, Todor știe că guvernul său nu are de gând să aloce vreun ban spitalului, dar în același timp, un coleg de-al său de partid trebuie să se lupte cu morile de vânt, a apelat la un set de negocieri care nu s-au concretizat în nimic. Ironia face că tot cei din PSD s-au opus alocării de la bugetul local a fodurilor pentru spital, iar acum nu mai știu cum să facă să pună mâna pe o finanțare.

În timpul ședinței CLM, Ciupe și Lupaș nu s-au lăsat mai prejos. Cei doi au încercat să negocieze și ei ceva în scop personal, dar despre asta vă spunem mai multe într-un articol viitor.

Unde mai punem că Anca Stoenescu încerca la penultima ședință CLM să negocieze locuri de muncă pentru activul lor de partid.

Așa că asta fac consilierii PSD-ALDE pentru un vot în CLM!

Vă dați seama de ce sunt în stare pentru un vot politic?

Negocierile lor nu au avut efectul dorit, nu au primit ce și-au propus prin urmare nu au votat proiectul CET. Arădenii mai au de așteptat pentru ca acest proiect să primească aviz favorabil de la cei pe care i-au ales și considerat de bună-credință.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite