Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Acumulare de experienţă la cadeţi

Acumulare de experienţă la cadeţi
Comentează 0

În a doua etapă a Diviziei de cadeţi masculin, UVVG ProVolei Arad a întâlnit pe terenul Școlii Gimnaziale Avram Iancu Arad, echipa CSS Caransebes, o echipă mai experimentată în fata căreia au pierdut cu 3-0 (17,16,21). Din lotul formatiei arădene au făcut parte: Ciubotariu Alexandru, Creta Patric, Dolga Iulian, Sullei Adrian, Popovici Sergiu, Zâză Denis, Sîrboiu Sebastian, Stefănescu Vlad, Mihăelscu Daniel, Pavel Dănut, Lovas Lorand si Bulzan Alex.

"Suntem încă în faza acumulării de experientă competitională. Probabil că, în actualul sezon nu vom rupe gura târgului, dar la anul vom avea o altă față. E schimbarea de generatie. Multumim domnului Primar Gheorghe Falcă pentru sustinerea financiară în acest proiect", spune preşedimntele grupării arădene, Radu Sabău. Următorul meci al echipei arădene e pe 29.10 în deplasare la Blaj.

Altfel, înscrieri în continuare la volei la tel.0745-515249 prof. Radu Săbău sau în zilele de luni, miercuri si vineri – orele 16,00-17,30 la sala de sport a Scolii Gimnaziale Avram Iancu Arad.
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite