Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Acţiune inedită pe platoul Consiliului Judeţean Arad, cu ocazia Zilei Naționale a Romaniei

Evenimentul este organizat de Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Arad (CJRAE) cu sprijinul Consiliului Județean Arad, împreună cu clasele a VII-a A, a VIII-a A şi a VIII-a B din cadrul Colegiului Național „Moise Nicoară” Arad.

Acţiune inedită pe platoul Consiliului Judeţean Arad, cu ocazia Zilei Naționale a Romaniei
Comentează 0

Activitățile de tip out-door se vor derula pe platoul din fata Consiliului Judeţean Arad, în data de 29.11.2017, ora 12.30. Coordonatorul activităţilor este dna. prof. consilier şcolar Mihaela Bercea alături de prof. diriginţi de la clasele amintite: Bulc Luminita, Pușcas Cristina și Selejan Ileana.

Distribuirea ziarelor

Elevii clasei a 7-a A au realizat sub forma scrisa si grafica creatii avand ca si tema Romania si patriotismul. Aceasta activitate de promovare este desfasurata de catre CJRAE ARAD (Centru de Reusrse si Asistenta Educationala Arad) cu sprijinul Colegiului National Moise Nicoara (clasa 7 A).  
Prelucrarea grafica a creatiilor elevilor este realizata de catre Alexandra CHIVARI (CJRAE Arad). 
Tiparirea ziarelor: CJRAE Arad. 
Coordonarea activitatii apartine profesorului (Cultura Civica) Mihaela BERCEA, fiind sprijinita de catre profesorul asistent Luminita BULC (Consiliere si Orientare). 
Agenda evenimentului cuprinde: 
29 noiembrie 2017- ora 12:15 
Prezentarea ziarului Inimi in 3 culori de catre elevii clasei a 7-a A. 
29 noiembrie 2017- ora 12:30 
Consiliul Judetean arad- distribuirea ziarelor pentru angajatii C.J. Arad 
 
Ziarele Contin creatiile realizate de catre elevi si reprezinta opiniile personale ale acestora privind patriotismul si atasamentul fata de Romania. 
Fotografiile sunt realizate la clasele a 8-a B si clasa a  7- a A (Colegiul National Moise Nicoara Arad). 
Mihaela BERCEA 

Mândru să fii ROMÂN!

Elevii clasei a VIII-a A de la Colegiul Național ,,Moise Nicoară” Arad, cu ocazia Zilei Naționale a României - 1 decembrie, în cadrul orelor de Cultură civică, propun derularea unei campanii de promovare privind dezvoltarea sentimentului patriotic în rândul societății, cultivarea respectului faţă de valorile şi simbolurile naționale ale poporului român, şcoala reprezentând mediul optim pentru formarea spiritului civic şi patriotic al acestora. 
 
Activitatea finală a campaniei de promovare, va avea loc Miercuri, 29.11.2017, ora 12.30, pe Platoul din fata Consiliului Judetean Arad. 
 
De 1 decembrie vreau să-ți urez tot binele de pe lume şi  
fii mândru că eşti român! 

 

Elevii clasei a VIII-a B de la Colegiul Național ,,Moise Nicoară” Arad, cu ocazia Zilei Naționale a României

29 noiembrie 2017, ora 11:30- 12:00

• Deplasarea la sediul Consiliului Judetean Arad •

•Clasa a 8-a B • diriginte Cristina PUSCAS (profesor Consiliere si Orientare) • profesor (Cultura Civica) Mihaela BERCEA

ora 12:30- 13:00

• Deplasarea la Colegiul National Moise Nicoara Arad •

•Clasa a 8-a B • diriginte Cristina PUSCAS (profesor Consiliere si Orientare) • profesor (Cultura Civica) Mihaela BERCEA • 

OBIECTIV 
 
Promovarea intr-o maniera personalizata a actiunilor civice intr-un spatiu public, cu ocazia  Zilei Nationale a Romaniei , de catre elevii institutiei de invatamant .  

COMPETENTE 
 
Creatiile elevilor care vor fi expuse out- door, in fata sediului Consiliului Judetean Arad; creatiile sunt realizate de catre elevi, in functie de competentele, deprinderile acestora. 
 
Evenimentul este realizat de catre CJRAE ARAD, cu implicarea elevilor si profesorilor de la Colegiul National Moise Nicoara. Creatiile elevilor sunt  realizate in cadrul orelor de Consiliere si Orientare, Cultura Civica ( perioada 23- 27 noiembrie 2017). Profesorul coordonator este Mihaela BERCEA, profesor asistent Cristina PUSCAS. 

ELEVI PARTICIPANTI 
Elevii clasei a 8-a B vor purta insemne tricolore. Fotografiile realizate vor fi distribuite in social media si in presa locala/ nationala, in vederea promovarii evenimentului. Evenimentul are loc in spatiu public. 

Galerie foto (3)


Scrie un comentariu

trimite