Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR RUTIERI ÎN MUNICIPIUL ARAD/ 39 DE ȘOFERI AU RĂMAS FĂRĂ PERMIS

ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR RUTIERI ÎN MUNICIPIUL ARAD/ 39 DE ȘOFERI AU RĂMAS FĂRĂ PERMIS
Comentează 0

Efective mărite de polițiști ai Biroului Rutier au acționat timp de două zile pe raza municipiului. În urma activităților desfășurate 39 de șoferi arădeni au rămas fără permis pentru 60 de zile.

Polițiștii Biroului Rutier au acționat în perioada 20-21 februarie a.c., în intervalele orare 8,30-13.30 și 16,30-21.00, pe raza municipiului, pe linia constatării și sancționării conducătorilor auto, care nu respectă normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

Astfel, în perioada antemenționată activitățile desfășurate de polițiști au vizat depistarea și sancționarea șoferilor care nu acordă prioritate de trecere pietonilor aflaţi în traversarea regulamentară a străzii, precum și a celor care trec pe culoarea rosie a semaforului electric.

În urma activităților desfășurate au fost reținute 39 de premise de conducere, 17 pentru trecerea pe culoarea roșie a semaforului electric și 17 pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor angajați în traversarea regulamentară a străzii.

Polițiștii rutieri vor fi prezenți pe raza municipiului și în perioada următoare în vederea disciplinării traficului rutier arădean.

 

 

OFIȚER DE PRESĂ,

Inspector principal de poliție Lorena RADU

0758.882.006

 

 

 

 


Scrie un comentariu

trimite