Vremea Romania, Arad 23°C

Stiri Arad

ACS Avram Iancu, la al doilea sezon în handbalul românesc. Crişul Ch. Criş, la debut

ACS Avram Iancu, la al doilea sezon în handbalul românesc. Crişul Ch. Criş, la debut
Comentează 1

După ce ani de zile Aradul a mocnit ca un foc aproape stins când vorbim despre existenţa handbalului feminin, şi mulţi mai bine dădeau din gură decât să facă ceva pentru a reîvina acest sport în judeţul nostru, 2016 aduce 2 echipe arădene în liga secundă.

Pe de o parte ACS Avram Iancu se pregăteşte să înceapă al doilea sezon din istorie. Antrenorul Monica Mitran, pe care o vom vedea şi în teren în aceasta stagiune, propune un lot cu o medie de vârstă de 17-18 ani, doar 4 jucătoare find cu vârsta de peste 20 de ani. Noutăţile sunt: Bianca Stoian, Gabriela Izma, Anita Boroky, Amna Akurk, Izabela Ţigan, Anita Kobori, Oxana Gabor şi Dara Buzgău. Sâmbătă, de la ora 15, ACS Avram Iancu are meci la Timişoara, după care, pe 29 septembrie, de la ora 16,30, în Polivalentă, va înfrunta echipa din Tg. Mureş.

Trecem acum la noutatea numită Crişul Ch. Criş, formaţie condusă din teren de experimentata Adriana Inoan. Echipă care va debuta duminică, ora 11, la Braşov. Pe 29 septembrie, la Arad (surprinzător nu la Ch. Criş), Crişul va înfrunta Sepsi Sf. Gheorghe.

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite

Inchide