Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Această femeie a reuşit să slăbească 100 de kg FĂRĂ DIETĂ! Care este secretul ei

Orice femeie se confruntă măcar o dată în această viață cu problema kilogramelor în plus. Stilul de viață nesănătos și lipsa de mișcare sunt principalele cauze ale luării în greutate. Deși uneori acest lucru nu poate fi evitat, există multe metode prin care poți reveni la silueta de altădată.

Această femeie a reuşit să slăbească 100 de kg FĂRĂ DIETĂ! Care este secretul ei
Comentează 0

Dieta este principala modalitate pe care femeile o folosesc în ziua de astăzi pentru a pierde în greutate. Totuși, aceasta nu are de cele mai multe ori rezultate sigure, iar uneori pot exista consecințe negative asupra sănătății. În cele ce urmează, vei afla povestea unei femei care a slăbit 100 de kilograme fără dietă, făcând ce îi place cel mai mult pe această lume!

Cynthia a avut probleme cu greutatea toată viața. Nu a făcut sport niciodată și a suferit din cauza încercărilor de dietă eșuate. Totuși, câteva întâmplări aveau să îi schimbe viața complet. Într-o zi, Cynthia stătea la rând pentru a cumpăra pizza. O voce de fetiță s-a auzit atunci din spatele ei: „Uite, mami, ce doamnă mare!” Toată lumea a auzit remarca micuței, iar Cynthia a fost extrem de jenată. În 2009, femeia a ajuns la spital cu o răceala ciudată. Când doctorii au vrut să îi facă un RMN, Cynthia pur și simplu nu a încăput în aparat. După ce a stat în comă o perioadă, ea a trebuit să învețe să meargă și să mănânce din nou. Din cauza greutății, a aflat că are probleme cu somnul, dar și diabet.

Aflându-se într-o zi lângă o sală aproape de casă, Cynthia se uita pe fereastră la toate persoanele care se distrau de minune dansând zumba. Atunci și-a dat seama că trebuie să se mențină în formă și să fie sănătoasă pentru fiul ei, dar și pentru ea. 

Citeşte continuarea pe divahair.ro.


Scrie un comentariu

trimite