Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Aceasta este luna de diamant a zodiei tale! Visele devin realitate!

Aceasta este luna de diamant a zodiei tale! Visele devin realitate!
Comentează 0

Berbec
Pentru Berbeci, luna aprilie 2018 este cea mai favorabilă. Începutul lunii este momentul când are loc o transformare în viaţa acestui nativ. Tot răul de care ai avut parte până acum se schimbă şi începi să vezi partea bună a lucrurilor.

Taur
Luna mai 2017, în care totul revine parcă la viaţă, îţi aduce abundenţă pe toate planurile. În mai, ai ocazia să-ţi arăţi partea strălucitoare a personalităţii tale şi să fii un magnet pentru tot ce îţi doreşti.

Gemeni
Începutul anului 2019 vine cu noi începuturi şi în viaţa ta. Ai motivaţia necesară pentru a-ţi pune pe hârtie planurile pe care vrei să le duci la bun sfârşit. E posibil să laşi familia pe plan secundar.

Rac
Luna racilor în care planetele le surâd este septembrie 2020. Fiind o fire care ţine mult la familie, septembrie este perioada în care se echilibrează energiile cu cei dragi şi reuşeşti să fii pe aceeaşi frecvenţă de undă cu ei, beneficiind de tot sprijinul de care ai nevoie pentru a-ţi duce mai departe obiectivele.

Leu
Luna care le dă cele mai mari satisfacţii şi impiniri Leilor este luna călduroasă de vară, iulie 2017. Acum parcă totul se echilibrează, iar succesul profesional este în creştere.

Fecioară
Pentru Fecioară, cea mai bună lună din an este noiembrie 2018. Planetele se aliniază şi scot în evidenţă relaţiile bune cu familia şi sănătatea emoţională. Acum e momentul să fii deschisă către tine, către tot ce vine nou.

Balanţă
August 2019 este luna în care Balanţele vor avea cele mai mari satisfacţii. Încrederea îţi este amplificată şi te ajută să ajungi la rezultatele pe care ţi le doreşti fără a fi dependentă de alte persoane.

Scorpion
În luna iunie 2017, ai ocazii excelente de a te afla pe culmile succesului. Cariera este pe primul loc acum şi începi să simţi satisfacţiile care vin în urma muncii depuse.

Săgetător
Echilibrul este pe primul loc pentru Săgetători în luna decembrie 2017. După un an încărcat, nativul din această zodie îşi doreşte să se liniştească şi să-şi pună pe foaie proiectele pe care vrea să le ducă la îndeplinire. 

Capricorn
Luna de diamant a Capricornului este octombrie 2018, moment în care viaţa profesională îţi va fi afectată într-un sens bun. Odată cu transformările care vin în urma unor victorii în carieră, încrederea ta este la cote maxime.

Vărsător
Vărsătorii au ca lună protectoare februarie 2019, fapt care le aduce bucurii personale şi profesionale. Oportunităţile îţi bat la uşă, succesul fiind inevitabil pentru aceşti nativi.

Peşti
Marte este luna în care Peştii se simt binecuvântaţi şi sunt în elementul lor. Dorinţa de independenţă este amplificată şi, în cele din urmă, energia pe care planetele ţi-o furnizează te ajută să-ţi îndeplineşti visul cel mare.

sursa: kfetele.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite