Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident grav în Gorj: Un mort şi mai mulţi răniţi VIDEO

Accident grav în această dimineaţă în judeţul Gorj pe drumul dintre Motru şi Târgu Jiu! Şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă, maşina s-a răsturnat zeci de metri într-o râpă şi s-a lovit de un cap de pod!

Accident grav în Gorj: Un mort şi mai mulţi răniţi VIDEO
Comentează 0

Accident grav în Gorj. În maşină se aflau doi bărbaţi. Unul a murit pe loc, iar celălalt este grav rănit şi a fost dus, de urgenţă, la spital! Bărbatul rănit era în stare avansată de ebrietate şi le-a spus poliţiştilor că cel care a decedat era la volan. Poliţiştii au constatat că acesta din urmă nu avea permis şi au suspiciuni că victima nu spune adevărul. Acum s-a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cine conducea maşina.

Patru persoane au ajuns la spital, în urma unui accident care s-a produs duminică seara în cartierul Drăgoieni, din Târgu-Jiu. Un şofer care consumase băuturi alcoolice nu a acordat prioritate la efectuarea unui viraj la stânga pentru a intra pe podul de acces la locuință şi a intrat în plin cu maşina, într-un alt autoturism care circula regulamentar. Iniţial, s-a crezut că la volan se afla o tânără, însă poliţiştii au descoperit, de fapt, că vinovat de producerea accidentului este un bărbat care a părăsit locul faptei.

Citeste mai mult pe romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite